зодии

Овен
Днес постоянно ще Ви се иска да бързате: да правите всичко маkсимално бързо и да постигате желаните резултати в максимално кратък срок. Само че , за съжакение, скоростта съвсем не е онова чукче, с помощта на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия любим човек. По- добре ще бъде, ако бързате бавно…

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.

Близнаци

За да стане сътрудничеството Ви с другите хора по-плодотворно, поемете грижата за финансовата страна на съвместния Ви живот (или дейност). Това се отнася и до въпросите , свързани с осигуряване на комфорт, храна, бизнес и пазене на тайна. Освен това отстъпете ролята на идеолог, наставник и явен лидер. Таква или подобна разстановка на силите ще Ви даде възможност да се чувствате в безопасност. Трябва да постигнете яснота в съпружеските отношения, особено ако ви свързава отговорност към общи деца.

Рак

Няма значение как ще се държите днес. Може да го правите по начин, който най-Ви харесва, но е задължително да намерите как да покажете на околните, че го правите искрено и действително говорите онова, което мислите. Това е отлична стратегия, която ще Ви даде възможност да поработите над ситуацията от различни страни. Затова след като изпратите електронно писмо, позънете на човека, за когото е адресирано, или поговорете с него лично. Има вероятност с един разговор да не можете да уредите всичко. Не се страхувайте, че ще изглеждате прекалено многословни. Все пак най-важна е яснотата!

Лъв

Не очаквайте днес от своя любим човек конструктивни критики и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на кусури. Всъщност, от това не трябва да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може неочаквано да се случи. В живота винаги има място за чудо.

Дева

Има шанс да се изкачите по служебната стълбичка, правейки поредна крачка по пътя към реализацията на отдавнашна цел. Не е изключено, че денят Ви да бъде изпълнен с приятна суета, поради необходимостта постоянно да държите връзка с най-различни хора. Препоръчително е, колкото се може по-активно да поддържате контакти с началството, колегите и съмишлемиците. Ако заработвате чрез някакви услуги, не се стеснявайте да рекламирате своите достойнства, да показвате технически и професионални умения, и да демонстрирате пред потенциалните си клиенти плодовете от своята предишна работа.

Везни

При общуване с любимия човек и с приятелите бъдете дипломатични и отстъпчиви. Това е нужно не само за да съхраните мира в отношенията, но и за да получите честни отговори на някои интересуващи Ви въпроси. Укрепвайте семейните отношения! Този ден ще бъде изпълнен с трудности, преодоляването на които ще бъде много по-лесно, ако усилията са обединени. Днес сте склонни да правите планове за далечно бъдеще, а в същото време би трябвало да направите подготовка за предстоящите наскоро събития. В разходите бъдете икономични : прекалено лесно харчите големи суми.

Скорпион

Днес ще Ви се струва, че всичко, което правите в личния си живот, е неправилно, и е трябвало да постъпите по съвсем друг начин. Само че преди да променяте каквото и да било във Вашия модел на поведение, не забравяйте да се посъветвате със своя любим човек. Него това също го засяга.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог

Необходимостта да разтворите пръсти и да пуснете онова, което някога е било скъпо, това е част от живота. Ако трябва да кажете „прощвай”, отнесете се към това като към празник! В края на крайщата започвате нова фаза в своя живот – скоро новите преживявания и новият опит ще удовлетворят Вашето интелектуално любопитство и ще ви дадат желаното ниво на удовлетвореност. Съобразно новото на нарастване на Вашата мъдрост и зрелост, ще расте и благодарността Ви към хората от Вашето минало.

Водолей

Много успешен ден: днес просто ще Ви върви. Може, например, да се захванете с безнадежеден проект и да го доведете до блестящ край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да оптидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който много отдавна силно сте искали да видите. Точно затова трябва да заемете активна жизнена позиция. Ако стоите без работа – просто приятно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, не само ще прекарате приятно, но и ще имате прекрасен резултат. Изборът е Ваш.

Риби

Не се доверявайте на първото си впечатление за хората и събитията. Всичко, с което ще се сблъскате днес, не е така просто, както изглежда на пръв поглед. Ако все още не сте завършен експерт в търсене на второ дъно и скрит смисъл, просто дръжте своята доверчивост под строг контрол. Избягвайте конфликти с по-възрастни роднини. Ако се скарате днес, помиряването ще бъде много трудно. Има вероятност стар приятел да се държи съвсем не така, както сте очаквали. Поради нестабилност на емоционалния фон, са възможни резки промени на настроението.

предишна статияДенят ще бъде предимно слънчев
следваща статияГърция отваря 515 плажа този уикенд