зодиите

Овен
Любовта няма да бъде на първо място за Вас през този ден. Хубаво ще е, ако в списъка на Вашите ценности тя попадне в първата десятка. За съжаление, на Вашия любим човек ще се наложи да се помири с това: едва ли би било по силите му, нещо да промени. Само че се постарайте, да бъдeте по-внимателни към него – все пак , жив човек е…

Телец

Днес ще Ви бъде неприятно да разговарятe на някаква тема, но Вашия любим човек непрекъснато ще я повдига. Единственият изход от ситуацията е, да го помолите да не говори за това , макар поне едно денонощие. Той трябва да Ви разбере и да се замисли за Вашето състояние. Ако не го направи, ще бъде тъжно.

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква…

Рак

Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв

Днес ще забележите осезателни промени в някои свои отношения, което ще Ви разкрие съвършено нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно обсъждане на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши идеи засягат приятелство, ще забележите как другите ще започнат доста по-уважително да се отнасят към Вашите интереси и потребности. С други думи казано , много неща ще започнат да се променят, и то – видимо към по-добро.

Дева

Вашият любим човек трудничко ще разбира, какво искате да му кажете. В един момент даже може да престане да уточнява детайлите и да се опитва да навлезе в същността, а само ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се в никакъв случай да не допускате това.

Везни

Днес ще опознаете своята половинка от нова, непозната страна. Макар че и не сте си помисляли, че тя може да бъде такава, се е оказало, че може. Доста трудно е да се каже, дали новооткритото качество на любимия човек ще Ви зарадва. Но че ще бъдете удивени, е съвсем вярно!

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждаватe на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

Никога не сте изпитвали недостиг на творчески идеи, не е ли така? И не сте се стеснявали да изкажете новите си идеи? Днес ще проявите в това отношение още повече смелост. Добрата новина е, че онова, което ще измислите през следващите няколко дни, ще граничи с гениалност. Никъде не мърдайте без лист и нещо за писане. Не е възможно да усетите предварително, кога ще Ви посети музата…

Козирог

Днес ще демонстрирате рядка разсъдливост и спокойствие . Дайте си сметка, че нежните чувства и хладния разум не може да съчетаете по никакъв начин, и никой не може да издаде Указ, как да се направи това. Бъдете предпазливи и знайте, че в даден момент даже може да стане нужно да бъдете и малко актьор или актриса…

Водолей

Можете да бъдете спокойни: денят няма да Ви донесе неприятности, нито сериозни изпитания. Наистина, и на възможности няма да бъде богат и всичко ще си остане по старому, но стабилността няма да Ви притеснява, а по-скоро ще Ви радва. Може да се заемете с нови проекти, но само в случай, че сигурни и проверени съюзници вече са Ви обещали подкрепа. Спешно се нуждаете от ярки впечатления и смяна на обстановката, както и от емоционално разтърсване, и затова за вечерта си планувайте някакво увлекателно и необичайно занимание. Не давайте на своята „половинка” повод за ревност, защото днес подобно преживявани би било пагубно за романтичните отношения.

Риби

През първата половина на денонощието може да сте лениви или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, разбира се, може да си го позволите…). Надвечер ще Ви обхване желание за бурна дейност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете много предприемчиви и ще използвате всички възможни пътища за постигане на новата цел, включително о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността , раздразнителността и прекомерната самоувереност.

предишна статияОлимпиада в Токио ще има, но без фенове от чужбина
следваща статияГърция удължава ограниченията за влизане до 5-ти април