Начало Водещи Една от зодиите е подложена на натиск, друга – трябва да превъзмогне...

Една от зодиите е подложена на натиск, друга – трябва да превъзмогне самотата

910
Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които

Овен
През този ден ще се обострят сексуалните инстинкти и любовните Ви преживявания ще станат по-силни. Ще бъдете по-възприемчиви към настроението на обекта на своите чувства или към потребностите и вкуса на своя постоянен партньор. Любовта, в която сте се съмнявали, е способна отново да Ви обхване с нова сила. Ако имате собствен бизнес, ще се наложи да мислите не само за ползите си, но и за благото на своите клиенти, помощници и купувачи. При недостиг на собствени средства, имате шанс да си набавите недостигащата сума от съвместния бюджет

 

Телец

Тъжно и самотно Ви е, независимо от това, че Ви обичат? Оказва се, че действително са Ви нужни продължителни и сериозни отношения с един единствен и неповторим, а днес е най-подходящия ден, да започнете да го търсите. Ако успеете да го намерите, отношенията ви ще бъдат дълги и интересни.

Близнаци

Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи желание да се отдалечите от своите задължения и да се съсредоточите само на собствените си емоции. През деня ще настъпи добро време за творчество и за занимания , които изискват дълбоко разбиране на ставащите неща. Условията са благоприятни за занимание с психология и езотерика. Текущите събития ще Ви заставят да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак

Подходящ ден , за да възстановите онова, което е било разрушено поради грешка или по силата на недалновидност. Сега сте готови не само да признаете своите пропуски, но и да ги анализирате, за да не допуснете повторното им допускане, или възникване на проблеми. Може да си върнете бившия възлюбен, или отново да върнете доверието на човек, когото сте разочаровали. Не се страхувайте да експериментирате, или да тръгнете по непознати пътища. Ако нарушавате традициите целенасочено и умно, може да постигнете блестящи резултати. Възможни са подаръци, сюрпризи или приятни знаци на внимание.

Лъв

Чак до вечерта ще се запази риска да се забъркате в обкръжаващата Ви обстановка и да приемете фикс-идеите за действителност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съюзници, партньори и съмишленици. Ако сте родени през средата на август, вероятността за заблуда и самозаблуда за Вас е много голяма. Играта на въображението си е по-добре да използвате в работа с творчески характер. При изпълнение на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и способност да спазвате индивидуален график. Всички официални дейности е добре да отложите за следващия ден.

Дева

Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите. Не в усамотение, но не и сред многолюдна тълпа. Вие хем искате да си отдъхнете както трябва, хем искате да прекарате времето си с един много важен за Вас човек. Така че вместо на сила да отидете някъде и да си давате вид че отлично си прекарвате, ако наистина нямате настройка за това, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на спокойната вечер само за двама.

Везни

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било дейност, с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна… Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.

Стрелец

През този ден не трябва да очаквате нищо особено : ключовата му характеристика е „стабилност”. Ще се развиват по-рано набелязани тенденции, може да продължи работата по започнати проекти, а даже и да се стигне до тяхното завършване. Но за сметка на това с реализацията на нови идеи е по-добре да се почака. Близките Ви днес ще са щедри на критични забележки и то даже по отношение на Ваши идеи, които до неотдавна са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, но още до вечерта взаимното разбиране ще се възстанови.

Козирог

Просто с нетърпение очаквате тази вечер, не е ли така? Какво пък, за това имате всички основания, особено като се има предвид, че утрото и денят ще бъдат много забързани. Направете всичко необходимо, за да изпълните своите задължения към другите, но запазете и малко енергия, за да изпълните и задълженията си към себе си. Нали знаете, какво се говори за онези, които само работят и работят, а никога не почиват?…

Водолей

Както никога до сега днес ще Ви се отделя прекалено много внимание. Всички усмивки на представителите на противоположния пол ще бъдат адресирани за Вас и само за Вас. Дали това нема да срути покрива на Вашето семейно гнездо, сега не се знае. А може би – не?…

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша…

предишна статияТемпературите ще са между 12° и 17° днес
следваща статияПроф. Владимир Чуков: Тактиката с изпращането на джихадисти вече няма смисъл, те живеят в Европа