хороскоп

Овен
Kaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте, макар че не искате да се случи нищо подобно. Забележките Ви са язвителни, шегите – обидни, а въпросите – нетактични. Освен това неутолимата жажда за общуване Ви тласка към нови контакти, така че денят буквално ще се състои от големи и малки конфликти, пререкания и недоразумения. Имате нужда от поне няколко часа, които да прекарате насаме със себе си, за да разберете даже не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за чуждите негативни емоции. Разходка в парка около обяд може да стане отлично лекарство от много неприятности.

Телец

Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората – ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома – все- пак имате нужда и от почивка…

Близнаци

Вашата задача е, да подходите към създалата се сложна ситуация откъм нужната страна. Изходът от днешния ден зависи от това, до колко правилно използвате натрупания опит и дали ще направите правилни изводи от събитията от близко минало. Ако дейставте разумно и се ръководите от здравия разум, а и не се надявате на късмета, може да откриете много примамливи и съвършено нови хоризонти. Денят се отличава с напрегнат емоционален фон, но вечерта ще Ви донесе облекчение и ще Ви даде възможност да прекарате приятно времето си с любимия човек.

Рак

Очакват Ви финансови загуби . Има вероятност да бъдете принудени да търсите нови начини за съкращаване на разходите, както и да се отказвате от създадените привички , които изведнъж ще се окажат прекалено скъпи. Денят е подходящ за самостоятелна работа , но звездите съветват, да сте крайно внимателни при избора на цели и начина за тяхното достигане. Ако днес се опитате сделка със съвестта си, или въпреки своите принципи, по-късно ще съжалявате за това. Трудно ще стигнете до разбирателство с близките. Ще възникнат безброй поводи за разногласия, а Вие няма да можете да защитите своята гледна точка.

Лъв

Не малко време ще отнеме помощта на родителите и на по-възрастните роднини, но семейните грижи не Ви уморяват и дразнят, а даже Ви повдигат настроението.Ще се появи увереност в утрешния ден, а съмненията и мятанията ще останат в миналото. Бъдете внимателни с новите познати – те не са толкова добри, колкото изглеждат на пръв поглед. Романтичните увлечения ще донесат не само радост, но и вълнения. Ако за този ден имате уговорена важна среща, бъдете готови за неприятна изненада. Възможни са финансови загуби.

Дева

Ако не планирате през този ден да бъдете в пълно усамотение и имата намерение (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили вежливост, гъвкавост, дипломатичност и готовност да забелязвате някои нови неща. Бъдете готови и за това, че Ваш колега може да започне да се държи по необичаен начин , като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и възприемчивост, или неочаквано прояви негативните страни на своя характер. Ако сте въвлечени в съперничество с някого, може по-силно от обикновено да Ви засегне поведението на конкурента.

Везни

Днес ще е много добре да пийнете в компанията на своя любим човек някаква екзотична напитка. Или макар поне някакъв алкохол. Но не се увличайте и не слизайте до баналната водка! Нещо с хубаво мезе и приятна беседа… И в подходяща обстановка, разбира се…

Скорпион

Проявете максимум топлота и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си представите колко са и нужни Вашата подкрепа и разбиране на нейните проблеми. Тя съвсем няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте… Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено…

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Удивително е, но днес няма да Ви се иска да мислите за последиците от своето поведение, както и за това, как то ще се отрази на по нататъшните Ви отношения с любимия човек. Даже и въобще на каквото и да било… Ще постъпвате така, както Ви се иска, и ще правите онова, което Ви се прави.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Не се притеснявате през този ден да показвате на своя любим човек неангажиращи знаци на внимание. Усмихнете му се за пореден път, искрено се поинтересувайте от това, как вървят нещата му, целунете го и го прегърнете. За Вас това не е трудно, а колко ще му бъде приятно – просто няма думи… Вие и сами ще почувствате това.

предишна статияВремето днес: Топло, но с превалявания
следваща статияЗащо посивява косата? Ето фактите.