Хороскоп

Овен
Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Телец

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали…

Близнаци

През този ден звездите Ви препоръчват буквално да заразите с идеи своя любим човек, да се ангажирате с това, което го интересува и искрено да започнете да го считате за свое. Това ще Ви помогне още повече да се сближите и да станете наистина единно цяло с едни и същи интересеи.

Рак

Денят е благоприятен за това, да си представите промените във Вашата работа. Ако си представите как виждате своето идеално работно място , запишете го и се опитайте да го реализирате като план. Прекалена активност днес не е нужна, защото има голяна вероятност тези действия да Ви отнемат много сили, а да не донесат конкретен резултат, ако предварително не планирате всичко до най-дребния детайл.

Лъв

Днес няма да е лесно да се решите на откровен разговор с Вашия любим човек. Само че това ще трябва да стане, за да избегнете някои недоразумения и взаимно неразбиране в бъдеще. Най-трудното ще бъде, да кажете първите думи, а след това нещата сами ще тръгнат.Успех!

Дева

Вашата задача за днес е да планирате съвместния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия любим човек трябва да Ви обича още повече, е доста трудно, но да решите кога заедно ще отидете на театър, кино или изложба, е напълно по силите ви. Само си запишете всичко, че иначе ще забравите.

Везни

В труден момент ще получите подкрепа от хора, които по-рано само са Ви критикували. Приятен сюрприз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите планове, за които до скоро са се изказвали неодобрително. Денят е много подходящ за премахване на всякакви семейни разногласия и уреждане на отношенията с по-възрастните роднини. Романтичното увлечение , започващо през този ден, ще доведе до зараждане на сериозни чувства. Но събитията ще се развиват съвсем не така, както сте очаквали, и затова се гответе за изненади.

Скорпион

Животът става все по-интересен. Изпълнени сте с енергия, а незабележимите на пръв поглед промени , приближаването на които сте усетили още преди няколко месеца , започват да изплуват на повърхността. Дошло е време сериозно да промените живота си, и точно знаете с каво трябва да започнете. Както обикновено, се ориентирате към най-ниското ниво и постепенно се доближавате до върха. Разкажете на своите близки за това, което става, но в най-мека форма. За сега може и за това да не са готови.

Стрелец

Това е много успешен и плодотворен ден, който може да посветите на семейните задължения, оправяне на някои неща в дома си и решаване на битови проблеми. По начало всички представители на Вашия знак са разтропани, действени, организирани и сте в сътояние и най-ленивите да вдигнете за подвиг ( в интерес на истината – не за дълго). Ако предпочитате организирано развлечение, по-добре се доверете за подготовката на някой друг. Вие към всичко се отнасяте така сериозно, че даже и приятелско събиране може да превърнете в официален прием.

Козирог

Комфоертен и успешен ден. Благодарение на умението да се договаряте, ще постигнете успехи в работата, с които иначе едва ли бихте успели да се справите. Възможно е да получите интересни предложения, а и не е изключен важен разговор на професионална тема. Ако сте изключително дейни, ще имате възможност да изкарате доста добри пари. Старайте се, да не се отклонявате от избрания път и останете верни на тези методи за постигане на целта, които Ви се струват най-надеждни. Сега не е време да се следва чужд пример, та макар и да е най-добрия.

Водолей

Днес може да възникне спор между Вашия любим човек и Ваш приятел, а точно Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, интересно и завладяващо занимания, но друг изход за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.

Риби

Интуитивните спонтанни догадки ще Ви направят услуга през първата половина на денонощието, но към края на деня навярно ще се окажат вече ненужни. Ако имате намерение да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде надвечер. Начинанията, свързани с агресия, борба и конкуренцията , ще имат малки шансове за успех. Това е добро време за изгодни сделки с малък и среден мащаб , и за правене на полезни покупки(включително ежедневни дрехи и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни вещи в класически стил.

предишна статияВремето: Преди обяд – слънчево, след обяд – облачно
следваща статияДнес ще бъде предимно слънчево