зодии

Овен
Днес е по-добре да стоите настрана от каквито и да било конфликти. Обкръжавашите Ви по никакъв начин няма да могат да намерят общ език, но към това Вие нямате никакво отношение. Може да Ви се стори, че би било добре да се намесите и да помирите враждуващите страни, но е възможно много да надценявате своите дипломатически способности. Емоциите са доста силни, а има и обстоятелства, за които Вие не знаете. Присъствието Ви само ще налее още масло в огъня. Затова се постарайте да стоите по-далече, и от там да наблюдавате битката. Ще можете да видите всичко веднага, и да разберете цялата истина.

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте постижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.

Близнаци

Днес за Вас е голяма вероятността за среща с миналото, тоест, с хора, които са играли някога важна роля във Вашия личен живот. Те и през този ден могат да внеста своята не малка лепта в отношенията със сегашния Ви любим човек, ако Вие не се възпротивите на това.

Рак

Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, постоянна и неотслабваща бдителност. Денят е много неблагоприятен и едно дребно подхлъзване ще бъде достатъчно, за да загубите и пари, и влияние, и покровителството на човека, на когото сте свикнали да разчитате. Пазете своята репутация като зеницата на окото си, защото именно тя днес се явява Вашето главно преимущество пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наречен и съвсем безнадежден. Ще Ви зарадва среща със стари приятели, а настроенето Ви ще се повдигне от случайно запознанство.

Лъв

Днес ще се наложи да ревнувате своя любим човек и даже не от телевизора или хобито му, а от съвсем жив човек, достатъчно привлекателен и симпатичен. Затова бъдете готови, че ще Ви разтърсят силни чувства, но не особено приятни, сетли и чисти.

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад , спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание – може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?….

Везни

Нетрадиционният подход за решаването на много типични проблеми, ще Ви помогне да укрепите своята професионална позиция. Днес имате шанс да въведете ред в отношенията с деловите партньори, да промените условията на сътрудничество с по-изгодни, както и да уредите новите си връьки. Могат да възникват трудности от юридически характер. Старайте се да не привличате вниманието на държавните организации. Този ден е много подходящ за домашни празници и почивка в компанията на най-близките хора.

Скорпион

Днес ще Ви се иска заедно с Вашия любим човек да се почувствате спокойно и по домашному. Само че има вероятност тази идея да не му хареса и тогава трябва да се справяте сами. Но всъщност кой би устоял на миризмата на прясно опечени кифлички, поднесени в леглото.

Стрелец

Вашите възможности и желания днес ще съвпадат във всичко, в това число и в личния живот. Така че може да се почувствате вълшебник, велик магьосник или каквото там си искате. Важното е, да използвате тези възможности в своя полза. Или в полза на Вашия любим човек – въпрос на избор…

Козирог

Днес се постарайте, да проявите максимална работоспособност, което ще се отрази положително на професионалната Ви дейност. Бъдете по-внимателни и предпазливи, когато решавате въпроси, свързани с пари. Избягвайте проявите на егоизъм и се постарайте по-добре да се оправите със своята романтична връзка. Ако сте решили да се занимаете със своята фигура, проявете повече търпение и упоритост. Ще бъдете щедро възнаградени за своите усилия – здрав сън, отлично самочувствие, по-голяма увереност в собствените сили и активна връзка с обкръжаващия Ви свят. Действайте!

Водолей

Днес е забележителен ден за да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести , беди и преживявания.Обезателно ще Ви чуят и разберат. Или , в карая на крайщата, ще приемат за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

предишна статияИ днес ни очаква слъчево и топло време
следваща статияМанчестър Сити спечели трета титла на Англия в последните четири години