Начало Водещи Една от зодиите днес ще се сблъска челно с късмета; друга –...

Една от зодиите днес ще се сблъска челно с късмета; друга – да очаква повишение

1026
хороскоп

Хороскоп за 29 октомври 2019г.

Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Телец

Ако днес Вашият любим човек нещо не е на кеф, не трябва да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са уморени не по-малко от Вас, след станалите събития, така че дайте на своя партньор време, да дойде на себе си. Последиците от бурното общуване дълго ще напомнят за себе си. Това, което е най-добре да направите е, да останете в къщи заедно с любимия човек, или с някой близък приятел. Ако искате съвсем да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци

Забравете за всички условности и днес, в някакъв момент, поканете своя любим човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго ярко събитие, а мястото да е дневната или дори кухнята, а музиката да идва от някакъв малък приемник… Антуражът не е важен. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак

Благодарение на находчивостта и здравият разум, ще успеете да заздравите своите позиции. Ако сте достатъчно дейни, ще се „обзаведете” с полезни връзки, и ще намерите нови съмишленици и покровители. Наистина, в някои моменти ще бъдете излишно доверчиви, което ще позволява на недоброжелателите да се престорят на Ваши съюзници., разбира се, от не съвсем почтени подбуди.. Днес Ви е свойствена определена мнителност и Вие всъшност днес ще търсите скрит смисъл и второ дъно, опитвайки се да разкриете несъществуващи тайни. Отпуснете се – нищо не е така лошо, както Ви се струва….

Лъв

Не очаквайте днес от своя любим човек конструктивни критики и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на кусури. Всъщност, от това не трябва да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може неочаквано да се случи. В живота винаги има място за чудо.

Дева

В непривична обстановка Вашият възлюбен може в края на крайщата да Ви покаже, колко много значите за него. Обърнете внимание на това, че много неща тази сутрин ще се развиват трудно, със забавено темпо. Отменете планираното за днес ходене по магазините и за покупки – не се препоръчва да се запасявате за дълъг период. Има вероятност днес да възникне конфликт с един от старите Ви врагове. Икономично разходвайте силите си и не пренебрегвайте профилактиката.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е задължително да фигурира сред Вашите достойнства. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви позволява да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?… Но в този момент трябва да култивирате у себе си точно търпение. Понякога това е единственият изход от ситуацията. Работете над себе си и не се отчайвайте, ако не се получи от веднъж.

Стрелец

Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа идея. Даже и да е доста глупава и напълно безмислена, самият факт за въпъщаването и в живота Ви вдъхновява за нови, по-полезни подвизи. Денят е свързан с нарастване на творческия потенциал и възможност да намерите достойно и изгодно приложение на своите таланти. Близките вярват във Вас- това е изключително приятно, но изисква отговорен подход към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не Ви е по силите, по-добре си кажете веднага. После ще Ви бъде значително по-трудно да признаете своята слабост.

Козирог

Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятем, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби

За да си станете още по-близки, трябва да се грижите за нещо или някого заедно. Не е важно дали това ще бъде коте, кактус или дете. Важното е, че общата грижа ще ви сближи още повече. Днес е много подходящ ден да се сдобиете или да си изберете такъв обект на колективна любов.

предишна статияДнес вероятно ще е последният ден от „циганското лято”
следваща статияАПИ: Продължават ремонтите по основните пътища