зодиак зодии

Овен
Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че тънко и внимателно, за да не изплашите хубавия човек : възможно е в главата му още да не е минавала такава мисъл…

Телец

Емоционалният фон се стабилизира, а и настриението се подобрява. Днес Телците са настроени доброжелателно и оптимистично и нямат проблеми при общуването с обкръжаващите. Може да завързвате нови познанства. Не Ви липсва внимание, и в същото време сте внимателни, така че едва ли ще се свържете с недостоен човек. Творческият Ви потенциал е много висок и през този ден ще Ви се появят смели идеи, необичайни замисли, като значителна част от тях може да се реализират незабавно. Не се страхувайте да проявявате оригиналност, и експериментирате.

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак

Ако се занимавате с търговска дейност, значи Ви предстои един успешен ден. Ще имате възможност да намерите успешно приложение на своите пари, да сключите изгодна сделка, а може и да започнете работа по някакъв изгоден проект. Останалите неща ще „вървят” някак трудно, тъй като работите, не насочени към получаване на финансова изгода, ще се придвижват доста по-бавно от обичайното. Емоционалният фон не е благоприятен, но Вие ще запазите спокойствие и добро разположение на духа. Отношенията, започващи днес, ще бъдат продължителни и сериозни.

Лъв

Оказвате се в незавидно положение: усилията Ви отиват на вятъра, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което трябва. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкова по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с когото по-рано сте имали работа. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват както преди, независимо от станалите междувременно с вас промени. Много е важно, да запазите доверието в любимия човек, затова трябва да се откажете от двусмислени изказвания и недомлъвки, а още повече от лъжа във всичките и проявления. И в работата, и в личните отношения, е необходима прозрачност.

Дева

Препоръката на звездите за този ден е, да направите не голям подарък на своя любим човек. Нека това не струва кой-знае колко, а и няма да Ви донесе душевни загуби. Важното е, Вашата половинка да рабере, че за нея мислят, и че има някой, готов да и подарява малки играчки – закачки без повод и без празник.

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец

Днес в обсега на Вашата територия ще се сблъскат двама бойно настроени човека, и от шума, който ще се вдигне, ще Ви се прииска да се скриете някъде по-далече. Намерете място, на което може да се скриете, или човек, на чието рамо може да поплачете. Само пред хората трябва да съумеете да се държите подобаващо. Не показвайте своите чувства пред обкръжаващите , и в скоро време хората, които толкова са Ви дразнили, ще се научат да уважават чуждото лично пространство.

Козирог

Това е ден, в който може да приключите с изостанали задачи, причината за което съвсем не е била у Вас. Решенията и идеите Ви са толкова хубави, че едва ли някой няма да се съгласи с тях и няма да ги одобри. Възможно е преодоляване на отдавнашни разногласия с делови партньори, формиране на нови съюзи, самият факт за съществуването на които ще Ви бъде доста от полза и ще е гарант за Вашето благополучие. През втората половина на деня е възможно много интересно запознанство. То едва ли ще изиграе голяма роля в живота Ви, но ще Ви подари куп ярки и приятни впечатления, а също и вдъхновение, което Ви е нужно, за да направите живота си по-добър.

Водолей

Планирайте за днешната вечер нещо особено, дори това да е в последния момент. Позвънете на старите приятели или на накой, който има за Вас голямо значение, или на някого, който в един прекрасен момент може да стане за Вас нещо повече от приятел. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте весело времето си. Ако искате, може да обсъдите въпроси, от които в последно време много Ви интересуват – нали за това са дадени приятелите на хората.

Риби

Денят е неблагоприятен за изясняване на отношения и правене на скандали с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да промените нещо, само ще задълбочат създалата се ситуация.

предишна статияВремето днес ще бъде предимно слънчево
следваща статияД-р Аспарух Илиев: Външни на ЕС сили налагат дезинформация за ковид вълната