зодиак зодии

Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък – възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Телец

Днес трябва да не забравяте, че сте единствени и уникални и ако сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да направите всичко възможно, за да не позволите на Вашия любим човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци

Това, което ще Ви отличава през този ден, е особената разсеяност. Ако е възможно да си оставите някъде главата, обезателно бихте го направили и бихте забелязали това едва на другия ден. Не може да се завижда на Вашия любим човек, защото ще се налага да контролира всяка Ваша крачка.

Рак

За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно оптайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата – те са необходимо зло…

Лъв

Оставете някъде пистолета си – шести калибър! В дадения момент няма нужда да правите анализ – нека хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на бунт, но с ума си разбирате, че днес съвсем не е този ден, когато трябва да влезете в подобна схватка. Нека този сценарий да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, как ще наблюдавате развитието на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате , че сте избрали мирен път. И помнете: „Този, който идва с меч, от меч умира”.

Дева

През този ден Вие окончателно и безвъзвратно ще разберете, ще съществуват ли Вашите отношения с любимия Ви човек, или няма да съществуват, а ако съществуват, дали не трябва да бъдат някак по други, различни от сегашните. Само че още преди да започнете да реализирате взетото решение, не забравяйте да се посъветвате с Вашата половинка.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Може да бъдете уверени, че Ви предстои един успешен ден. Ще постигнете своето, от време на време умело лавирайки между Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до колко Ви върви, а до проява на лични качества. Това значи, че имате всички основания да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат забелязани и може да се възползвате от случая, за да поискате повишение на заплатата. Вечерта е възможно да получите важно известие. Ще Ви се стори, че веднага трябва да вземете решение, но е по-добре да почакате до следващата сутрин. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите възможности и уловки.

Стрелец

За Вас това е много удачен ден, само че не трябва да губите бдителност. Помнете, че всяка откриваща се днес възможност , е свързана и с опасност, и се старайте правилно да определите риска. В съветите на близките може да се вслушвате, но и „гласа” на собствената си интуиция не трябва да оставяте без внимание. Всъщност някои представители на този зодиакален знак днес ще стигнат до удивителни изводи. Лесно намирате общ език с хората и се радвате на доста контакти, но се нуждаете също и от време, в което трябва да останете сами. Първата половина на деня е подходяща за активна почивка, а през втората е желателно да се ограничите в спокойни занимания.

Козирог

Днес звездите не Ви препоръчват да злоупотребявате с алкохола, особено в присъствието на своя любим човек, и независимо от неговото поведение. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за адекватна реакция на действията на своята половинка, което може да предизвика множество недоразумения.

Водолей

Нали знаете този израз: „Всички чувства на показ”? Сега Вие ще сте живото му въплъщение. Обикновено не се държите така. Не Ви харесва такова положение на нещата и Ви е трудно да се справите в подобно състояние. Но защо пък да не се поддадете на подобно настроение? Вземете си опаковка със салфетки и дайте воля на сантимента! Послушайте стара музика, от която очите Ви се изпълват със сълзи, или погледайте сантиментален филм.

Риби

Предпазливост, предвидливост и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените днес срещи. Дори и да са романтични, едва дали ще преминат така леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден съвсем не си заслужава да се водят делови преговори. Вероятността да разберете събеседника си неправилно е твърде голяма. На саме със себе си се чувствате много спокойно и леко. Добра книга или увлекателен филм биха били за Вас много приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са така сериозни, както изглежда на пръв поглед.

предишна статияСлънчев вторник, дъжд следобед над Западна България
следваща статияВремето днес: Преди обяд – слънчево, след обяд – дъждовно