зодии

Овен
Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Телец

Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят начин значително да подобрят своето положение. Но парите не са всичко, за което трябва да помислите сега. Не по-малко внимание заслужават личните отношения: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални перспективи, тъй като днес ще имате реална възможност да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да направите кариера, вероятно ще намерите начин да отстраните това досадно препятствие.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак

Днес ще бъдете ненадминат специалист за постигане на невъзможното.Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия любим човек ще бъде трудно да разговаря с Вас за чувства, тъй като ще бъдете прекалено заети.За целта той ще направи всевъзможни опити и ако имате някаква възможност, помогнете му за да решите тази не лека задача…

Лъв

Днешния ден не много подходящ за романтика, срещи и разговори с любимия човек. Като цяло няма да можете напълно да се разбирате един друг, а поведението и думоте на своя любим човек ще разбирате неправилно. Отделни фрази може да Ви поставят в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се развалят отношенията, днес е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по психология, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.

Дева

Съвместният труд днес няма да Ви сближи с нищо – само ще предизвика раздразнение. Така че ако в плановете Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете съвместния отдих. Това даже е и по- приятно…

Везни

Нито за секунда днес не трябва да се отвличате от общуването със своя любим човек. Подобно нещо той би приел като неуважение и пълно нежелание да общувате с него, а това може да повлече след себе си обиди, конфликти и други разправии. Това няма да Ви е приятно, а за отношенията Ви съвсем няма да бъде полезно.

Скорпион

Днес е възможно да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в семейството Ви са възможни неприятности и даже може да се стигне до скандал. За момент ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, но за щастие, ще бъде временно. Звездите Ви препоръчват преди обяд да си направите кратка разходка и да подишате чист въздух. Каквито и предложения да получите днес, смело може да се заемете с всяко от тях, колкото и необичайно и неочаквано да е. Вечерта ще прекарате в комфортна обстановка

Стрелец

Възможни са сериозни загуби и не на шега проблеми. Със своята обичайна енергия много трудно ще можете да се противопоставите на нападките на недоброжелателите, поради което няма да Ви е излишна подкрепа. Проверените съюзници няма да Ви окажат помощ, но ще Ви зарадва много факта, че на Ваша страна неочаквано ще застане много влиятелен човек. Напрегнатост, чиито произход и причини не да са ясни, ще присъстват в личните отношения и ще рушат тяхната хармония. Ако бъдете по-внимателни, навярно ще си дадете сметка, какво точно дразни близките Ви.

Козирог

Някой от по-възрастните Ви роднини или авторитетни хора, които от известно време е наблюдавал Вашите действия, се готви да Ви каже, че се справяте отлично. Това е вярно, особено ако се има предвид сложната ситуация, която без усилие сте успели да преодолеете. Не трябва да игнорирате новите и интересни хора, които ще се срещат с Вас днес. Срещите с тях са подарък от Луната, която иска да Ви отдалечи от всички трудности и въобще от всичко, което може да бъде за Вас неприятно.

Водолей

Не си поставяйте мъгливи цели и не разчитайте на изключителни постижения. Този ден няма да е нещо изключително: ще премине спокойно, ще носи скромни радости, и ще Ви позволи да си отдъхнете и да възстановите силите си. Преди да се захванете за някакъв сложен проект, потърсете си надежден съюзник: да работите самостоятелно днес ще бъде доста трудничко. Възможни са разногласия с близките, но благодарение на Вашите усилия, ще успеете да запазите спокойствие: и общ език ще намерите, и до устройващо всички решение ще стигнете. Не се суетете – това въобще не е нужно….

Риби

Днес ще Ви бъде светло и топло на душата само от това, че на света има един човек, когото обичате. Не е толкова важно, дали Ви се отговаря с взаимност – просто ще изживеете един ден, изпълнен с чувства. А повече не е нужно.

предишна статияДъжд и гръмотевици, температурите около 23-26 градуса
следваща статияОчаква ни слънчева неделя