Начало Водещи Една от зодиите днес ще покори много сърца

Една от зодиите днес ще покори много сърца

1294
октомври

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Близнаци

Някой се кани съвсем скоро да Ви попита, умеете ли да пазите тайна – нещо много сериозно и важно от негова гледна точка. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любопитството, отговорете му честно. Обикновено не можете да премълчите само когато се отнася до собствените Ви тайни, но преди да отговорите утвърдително, помислете си дали сте сигурни, че ще запазите чуждата тайна завинаги.

Рак

Кратък разговор с любимия човек ще накара Раците да започнат да нервничат. За щастие, като представител на знака няма да започнете да упорствате и с уважение ще се отнесете към мнението на своята „половинка”, и тъкмо затова ще успеете да избегнете сериозни конфликти. Не трябва да мислите, че проблемите във взаимното разбиране са нещо изключително неразрешимо. Всъщност става дума за временни трудности, с които отлично ще се справите, ако влиянието на негативните тенденции започне да спада. Вечерта настроението Ви може да се понижи, а и самочувствието да тръгне надолу. Избягвайте претоварванията – днес те са особено опасни за Вашия организъм.

Лъв

Вероятен е успех в професионалната дейност. Днес успешно ще се справяте с преговори, а и ще успеете да реализирате своите идеи в живота. Само че понякога енергията Ви е прекомерно голяма, а това действа стряскащо на обкръжаващите. Не е зле да стоите по-настрана от хората, които са привикнали към спокоен и комфортен ритъм на работа. По подобен начин ще се подреждат нещата с близките. Вие прекалено усърдно ще насаждате привързаност към разумното, доброто и вечното, и редом с Вас ще бъде трудно на човек да се отпусне. Постарайте се, да овладеете своите пориви! Или поне някои…

Дева

Подходящ ден за всякакви занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че днес ще се разбирате само с любимия човек и то само поради това, че той ще е готов да гледа на Вашите капризи през пръсти. Останалите представители на Вашето обкръжение са настроени по-критично, а и Вие нямате навик да си премълчавате поне понякога, така че ще бъде трудно да се избегнат конфликтите. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни приключения и приятни преживявания. Намалете физическото си натоварване

Везни

Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждават на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

Стрелците допускат прекалено много грешки, създавайки с това проблеми не само за себе си, но и за своите съюзници. Да се призовават представителите на знака за предпазливост, е безполезно- на тях просто не им е до това, тъй като денят е изпълнен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се поне от време на време да се оглеждате назад, а това ще Ви позволи да оправите допуснатите пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то – неприятно. Затова трябва да бъдете готови за критика, а и за неприятни въпроси. Ако успеете да запазите спокойствие и да не дадете воля на емоциите, ситуацията ще се стабилизира.

Козирог

Има само един прост способ да облекчите себе си през следващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е лесно да се каже, но е по-трудно да се направи, но веднага щом започнете да полагате усилия, незабавно ще усетите вкуса на свободата. Понякога чувството за вина ще възпрепятства забравянето на старите неудачи, лошото отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате виновни, задайте си въпрос защо. В миналото да се върнете е невъзможно. Единственият възможен вариант е, да продължавате напред!

Водолей

Денят ще Ви предостави практически неограничени възможности в сферата на удоволствията, радостите и развлеченията. Да се поглезите – това е задачата за днес,за решаването на която трябва да се отнесете с цялата си сериозност. Позитивните емоции няма да Ви бъдат излишни. Ако сте Водолеи-родители, ще имате особено много грижи с децата. Проблемите им ще станат Ваши и ще се наложи незабавно да предприемете сериозни мерки. Не са изключени и проблеми с други представители на по-младото поколение.

Риби

Как се обръщате към любимия човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят доста ласкави производни! Днес е най- подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

предишна статияЕдна от зодиите я чакат значителни разходи в първия ден на годината
следваща статияСериозни финансови загуби чакат една от зодиите