Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които

Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Телец

Ще намерите неочаквани съюзници, които навреме ще Ви се притекат на помощ и ще помогнат да постигнете значителни успехи. Не е задължително да се трудите с пот на челото. Достатъчно е на време да давате указания и да следите за своевременното им изпълнение. Може да се стигне до значителни промени във важни за Вас отношения, но просто трябва доста ясно и силно да заявите своите желания. Решителността и настойчивостта не само Ви украсяват, но и Ви помагат да постигнете успех във всяка дейност. Няма да са много хората, желаещи да поспорят с Вас днес, или да Ви подхвурлят някакво предизвикателство.

Близнаци

Да, трудно е, но е нужно! Трябва да направите тази крачка, за да Ви стане след това леко, хубаво и спокойно.В дълбочината на душата си, Вашия любим човек е съгласен с това, но сега, по стечение на обстоятелствата, Вие сте най-силното звено във Вашия тандем и по тази причина ще трябва да поемете отговорността за него, както и отговорността за взимане на това решение.

Рак

Ще можете да преуспеете, ако престанете да сдържате своите амбиции. Днес трябва да сте готови да вървите напред, каквото и да става. Демонстрирайте настойчивоет и излъчвайте увереност в себе си! Впечатлението, което ще направите на заобикалящите Ви, е много важно за постигане на поставената цел. Днес не сте настроени да сдържате негативните си емоции и да показвате смирение. На моменти поведението Ви ще бъде откровено провокационно и предизвикателно. Това ще доведе до проблеми в отношенията с близките, привикнали към Вашите гъвкавост, податливост и отстъпчивост..

Лъв

Настроението Ви днес ще бъде много язвително и ехидно, което по своеобразен начин ще се отрази на Вашия личен живот. На Вашия любим човек ще бъде доста трудно да хване вълната на настроението Ви, но ако все пак успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева

Нама да имате никакво желание през днешния ден да планирате вашето съвместно(с любимия човек)бъдеще – близо и не съвсем. Ще Ви харесва онова, което става днес, а утре ще си бъде за утре и тогава ще го мислите. Какво пък – понякога е възможно и приятно да се живее и по такъв начин.

Везни

Нетрадиционният подход за решаването на много типични проблеми, ще Ви помогне да укрепите своята професионална позиция. Днес имате шанс да въведете ред в отношенията с деловите партньори, да промените условията на сътрудничество с по-изгодни, както и да уредите новите си връьки. Могат да възникват трудности от юридически характер. Старайте се да не привличате вниманието на държавните организации. Този ден е много подходящ за домашни празници и почивка в компанията на най-близките хора.

Скорпион

Имате много претоварен график, а през тази и следващата седмица нещата ще стават все повече и повече. За да избегнете настъпването на пълен хаос в отношенията с хората, независимо дали става въпрос за романтична връзка или за приятелство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с близките си хора. Отделете им някой и друг час между задачите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с енергията, която е толкова необходима, за да се справите с работата.

Стрелец

Денят е благоприятен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в собствените си емоции. На работа ще може да проявите своя потенциал. Може да поемате нова работа, отговорности и задължения, защото всичко ще бъде по силите Ви. Може да проявите фантазия във всекидневната работа, която ще Ви позволи да внесете нещо ново. В близките отношения се препоръчва да бъдете чувствителни и искрени.

Козирог

Денят е напрегнат и неспокоен, и Вие през цялото време ще се съмнявате в правилността на избрания път. На практика Ви критикува буквално всеки, който не го мързи, и никой не Ви дава възможност да се оправдаете или да мотивирате своите постъпки. Тази ситуация е крайно дискомфортна, и Вие, макар че сте обичайно спокойни и разумни, днес може да извършите редица неочаквани и необмислени постъпки. Творческата дейност, обаче, ще се окаже много ефикасна. Тя ще се отрази благотворно на Вашето емоционално състояние, и ще Ви помогне да забравите за негативните емоции.

Водолей

Животът – това са постоянни взаимни отстъпки, а днес у Вас може да се появи усещане, че е врене още повече да отстъпвате. Работата не е в това, че се държите егоистично. Просто е дошло време да научите някои неща от собствен опит, което съвсем не значи, че трябва да се жертвате. Днес е твърде възможно да се случи нещо, което отдавна сте искали, но за тази цел да се наложи, да се откажете от нещо друго.

Риби

Имате предвид само един човек, който може да Ви даде добър съвет в създалата се ситуация, особено ако тя се отнася до личния Ви живот. Срещнете се с този човек, или поне му позвънете. Ако не знаете какво да правите, и особено ако се засяга Вашата кариера или репутация, без колебание потърсете помощ. В края на крайщата си спомнете, колко пъти в миналото сте предлагали своята помощ, даже и без да са Ви молели за това.

предишна статияИ днес ни очаква слънчево време
следваща статияИгра на безплатни демо слотове – с какво ни помагат?