хороскоп
хороскоп

Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец

Денят няма да е сложен, но само за онези представители на знака, които се канят да бездействат. Такива, обаче, няма да са много и Вие няма да сте от тях! По-голямата част от Вас ще си намерят занимание, което на пръв поглед е съвсем невинно и не е уморително. Само че скоро по пътя ще се появят прегради, и всеки ще бъде обхвнат от раздразнение. Със сила и напор ще щурмувате мислимите и немислими бастиони, разрушавайки, едновременно с това всичко, което сте създали с голям труд. Това е ден, в който преди да предприемете каквото и да било, дори и най-дребното, трябва добре да премислите и да оцените всички възможни последствия. Изключително е важно за тези, които се надяват да променят своя личен живот.

Близнаци

Вашият обострен усет ще Ви покаже, какво точно трябва да промените днес. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне енергията, за да доведете всичко до край – сега сте преизпъление с такова количество енергия, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече ситуацията няма да приеме такива драматични и ожесточени обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, но само при условие, че сте убедени в правилността на онова, което правите. Перченето също върши работа, затова енергично демонстрирайте своята самоувереност.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че много от усилията, положени за постигане на целта са били напразни, а на много от надеждите не е било писано да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упоритост и целеустременост, но и мъдрост и самообладание. Обкръжаващите Ви очакват отстъпки, но биха ги оценили като слабост и неувереност в собствената Ви правота. Допуснатите днес грешки могат да Ви струват много скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето милосърдие и помощ. Не приемайте критиката близо до сърцето си : днес тя се прави от завистници и няма конструктивен характер.

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат доста просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или съжаление. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е много важно.

Стрелец

Сериозни проблеми няма да възникнат, но въпреки това настроението Ви по никакъв начин няма да може да бъде наречено добро. Ще бъдете обхванати от безпокойство, за истинските причини за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било друг. Ще бъдете обкръжени от внимание, но това ,в крайна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се опитват да Ви развеселят и ободрят, само ще Ви напомнят за проблемите. Денят е успешен за решаване на търговски задачи. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде много обострен. Може да обмислите едри покупки и инвестиции, в това число и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и кредит няма да Ви бъде отказан.

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

Днес ще Ви бъде страшно да се решите на нещо ново в личния си живот, но ще бъде нужно да го направите. В противен случай отношенията ви с любимия човек по някакъв начин ще започнат да наподобяват блато, в което няма да е уютно нито на Вас, нито на него. Постарайте се да положите максимум усилия, та това да не се случи…

Риби

Възможно е, да не разбирате до край какво искате от живота, но това не е оправдание, за да не правите абсолютно нищо. Дори и да не знаете днес, в каква посока трябва да се насочите, продължавайте да се движите напред. Бездействието би се отразило негативно на Вашето отношение към ситуацията. Възможно е даже, да се отрази на степента на точност на Вашата самооценка. Вие нали съвсем не искате това? Правете само неща, които намирате за нужно, а ако не е по силите Ви да вземете решение, най-безопасното е, да тръгнете по стъпките на хора, които уважавате.

предишна статияПредимно слънчево време ни очаква днес
следваща статияВелизар Шаламанов: Българската армия не се развива добре