зодиак зодии

Овен
През този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко, което Ви казва Вашия любим човек. Може би затова, че да ви бъде и след това, е редно да му отговорите , когато Ви попита , защо сте постъпили така, а не както Ви е съветвал В крайна сметка ,дали ще постъпвате според съвета му или не, си е лично Ваша работа…

Телец

Безспорно, хората са важни един за друг, но за Вас хората са много важни. От взаимодействието си с околните, черпите сили и енергия, макар че, в интерес на истината, и този източник не е бездънен. Обезателно трябва да бъдете въвлечени в свят, населен с хора, за да чувствате удовлетворение. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до колко наистина сте удовлетворени. По-вероятно е в главата Ви да се появят една, две или доста идеи, как най-удачно да подобрите ситуацията.

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак

Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено много неща ще се случат не така, както са били планирани, а за Вас е изключително трудно да се приспособявате към някаква ситуация. Ще възникне напрежение в отношенията Ви с близките, а през първата половина на деня ще е почти невъзможно да стигнете до взаимно разбиране. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, така и плановете Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари интересни идеи и нестандартни решения .

Лъв

Привлекателният външен вид днес придобива ново значение. Ще Ви привлича всичко, което изглежда добре. Обкръжете се с красота – това значително ще понижи нивото на стреса. Поставете на видно място букет цветя или запалени ароматизирани свещи. На външния си вид обърнете особено внимание. Нов елемент от облеклото Ви днес ще преивлече към Вас голямо внимание, само трябва да се убедите, че това внимание е позитивен тласък. Придайте на своя външен вид малко професионален блясък.

Дева

Днес трябва да се държите просто и елегантно, без каквато и да било претенциозност и позьорство.Те само биха отблъснали Вашия любим човек, което пък би с е отразило страшно зле на отношенията Ви с него. Само простота, откритост и искреност биха били уместни.

Везни

Бъдете изключително внимателни в разговорите! Днес неволно може да издадете чужда тайна , или случайно да разпространите информация, която не е предназначена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в негативните оценки – зарад тях може да се развалят отношенията Ви с влиятелни хора. Добре би се отразили не само на настроението, но и на самочувствието времето, прекарано в усамотение. Поради понижения си жизнен потенциал, днес сте уязвими за негативни влияния. Опитайте, да се изолирате от тях,

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

На Вашия любим днес ще се струва, че не е достоен да бъде редом с Вас. Вашата цел трябва да е, да го убедите в обратното, ако, разбира се, искате да продължавате отношенията си с него. От степента на Вашата убедителност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей

За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби

Днес Вашия любим човек ще се окаже доста тънкостенен и обидчив, и при това не само доста, но и неочаквано побидчив. В един момент ще се окаже, че не знаете кога и за какво да очаквате, че ще се засегне. Постарайте се през цялото време да сте готови, за да реагирате подобаващо.

предишна статияДимитров изпусна два мачбола и отново загуби от Циципас
следваща статияСлънчево време днес, температурите достигат 25°-30°