хороскоп
хороскоп

Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания – обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Телец

Очаква Ви приятен ден, много подходящ за общуване, приятелски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки много поводи за радост и веселие. Лесно ще се справяте с домашните задължения. Ще се появят нови идеи и планове. Финансовата ситуация е благоприятна и ще може да правите по-едри покупки. През втората половина на деня са вероятни пътувания, които ще бъдат уморителни, но успешни. Денят е подходящ за обсъждане и начало на съвместни проекти.

Близнаци

Днес природата ще се окаже против Вашите отношения. Метереологичното време по никакъв начин няма да способства за романтични разходки и страстни признания в любов, но и няма да Ви даде възможност да се концентрирате един в друг: нещо непрекъснато и задължително ще Ви отвлича. Затова , ако има възможност да не излизате от къщи, не го правете…

Рак

Днес за Вашия човек ще възникне доста сложна ситуация, и Вие ще бъдете единствения човек в света, който ще може да облекчи мъките на съвестта му и всичко друго, което ще му пречи да живее спокойно. Постарайте се да бъдете максимално внимателни и търпеливи. Той наистина го заслужава!

Лъв

Очаква Ви взимане на доста сложно решение, макар и да чувствате, че все още не сте готови за това. За съжаление, никой няма да започне да Ви чака! Ако бавите решението днес, има много да съжалявате за това в бъдеще. Вашата задача е, на време да се вслушате във вътрешния си глас, а интуицията е тази, която ще Ви подскаже, какво трябва да се прави. Денят е много подходящ за разрешаване на финансови и имуществени разногласия, в това число – и вътрешно-семейните. Ще успеете да примирите враждуващите страни, както и да създадете комфортна атмосфера за общуване.

Дева

Ще успявате в работата си. Не само отлично ще се справяте с всичко, с което се занимавате, но и ще помагате на заобикалящите така, че те да могат да укрепят своя професионален авторитет, да намерят съмишленици и да оправят отношенията си с колегите. Действително значимите успехи за сега Ви карат да чакате, но за щастие не сте от хората, които не дооценяват малките постижения. Вероятни са нови запознанства и интересни срещи, но те едва ли ще доведат до сериозни отношения. В трудни ситуации може да разчитате на приятели, които ще Ви разберат по-добре и от роднините, и от любимия човек. Не се преуморявайте с излишни натоварвания.

Везни

Днес ще Ви бъде трудно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, макар че съвсем няма да целите това. Въпреки че не искате да обидите когото и да било, често правите забележки, които се тълкуват неправилно. По-добре говорете направо, защото по този начин ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е излишна помощта на близките, но преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни наставления. Вашата „половинка” ще е приятно изключение и ще Ви разбира от половин дума.

Скорпион

Най-добре ще е, днес да не се заяждате за дреболии: този ден е създаден за големи планове и колосални промени. Може да получите повишение в службата, или да започнете собствена работа; да оставите далеч назад конкурентите, или да постигнете неоспорима победа над тях. Вярно е, че активната дейност отнема много сили, но Вашият жизнен потенциал днес е достатъчно висок. Много приятен ще се окаже контактът с хора, които Ви вярват и Ви се възхищават, без да скриват това. Слушайте тези, които Ви хвалят, и се наслждавайте на комплименти, защото те ще са казани без каквато и да било задна мисъл.

Стрелец

Много ще е важно през този ден да имате хармония в облеклото със своя любим човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или заедно да се придържате към деловия стил. Тогава наистина ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.

Козирог

Денят е свързан с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на гости. Имайте предвид, че неканените посетители ще остант дълго време, така че бъдете готови да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста поводи за радост ще имат Козирозите, ценящи семейните връзки. Ще ги зарадват новини, отнасящи се до родителите и до по-възрастното поколение. Романтична среща ще остави у Вас изключително благоприятно впечатление.

Водолей

За да успеете да получите днес нещо от своя любим човек, ще се наложи да поиграете на развалена плоча. Това ще рече, че ще се наложи безкрайно да повтаряте една и съща молба, заедно с едни и същи аргументи. Да, това безкрайно ще го дразни, но ще постигнете ефекта на капката, която реже камъка.

Риби

Тъй като нямате очи и на гърба си, не забелязвате това, което става зад гърба Ви. Обърнете се! Тази област от живота Ви , която сте пренебрегвали и сте я оставяли да живее собствен живот, днес незабавно ще започне да се нуждае от Вашето внимание. Това може да е било очевидно и до момента, ама кой да го види! Само не забравяйте, че ако нещо изисква вашето внимание, това е заслужено!!

предишна статияМаксималните температури днес ще са между 3° и 8°
следваща статияПроменлива облачност и максимални температури до 12°