Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Телец

С увереност може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, дори и да не можете да го посочите. Но това няма много да Ви притеснява, ако човекът, когото сте считали за свой съюзник не премине на противоположната страна. Имайте предвид и това, че някой може да се опитва да Ви направи прекрасна изненада. Работата е в това, че най-доброто, което може да направите в случая е, да запазите спокойствие.

Близнаци

Това, което ще Ви отличава през този ден, е особената разсеяност. Ако е възможно да си оставите някъде главата, обезателно бихте го направили и бихте забелязали това едва на другия ден. Не може да се завижда на Вашия любим човек, защото ще се налага да контролира всяка Ваша крачка.

Рак

Ако Ви се струва, че сте се оказали в епицентъра на събитие, може определено да се каже, че сте прави. Добрата новина е, че сте в „окото на бурята”, тоест, онова място, където всичко е тихо и спокойно. Скоро ще бъдете принудени да търсите убежище от целия този шум, и от крясъците около Вас. Потиснете желанието да отвърнете на удара, или мъжествено да се срещнете лице в лице с враждебните елементи. Трябва да живеете под девиза: „Безопасността е преди всичко”, ако искате да преживеете цялата тази суматоха без особени стресове.

Лъв

Оставете някъде пистолета си – шести калибър! В дадения момент няма нужда да правите анализ – нека хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на бунт, но с ума си разбирате, че днес съвсем не е този ден, когато трябва да влезете в подобна схватка. Нека този сценарий да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, как ще наблюдавате развитието на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате , че сте избрали мирен път. И помнете: „Този, който идва с меч, от меч умира”.

Дева

За Вас е задължително да бъдете предпазливи днес със своята втора половинка. Много е вероятно той да си устрой малко „събитие” с приятели, разчитайки на отсъствие от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви съветват, да не се вълнувате по този повод. Приятелите не са в курса на Вашите семейни неща, и затова вероятността от ненужни сплетни е изключена.

Везни

Предстои Ви един просто потресаващ ден! Дори и не сте подозирали че така Ви обичат, и то – толкова хора едновременно. И искрено! И съвършено независимо един от друг! На практика днес може да Ви се завиди. Постарайте се да не загубите това съкровище на взаимна любов, което сте успели да натрупате за годините на Вашия живот!

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей

Денят започва с не най-приятните съобщения, но от това няма да загубите надеждата и оптимизма за благоприятен изход , и се оказвате прави: ситуацията се подобрява с всеки час. Наистина, утешаването на отчаялите се оказва уморителна работа и някъде привечер ще разберете, че се нуждаете от почивка. Помислете за сериозните, принципни въпроси, за своите жизнени цели и приоритети. Днес ще имате много мъдри мисли и интересни идеи. И още: денят е много подходящ за литературно творчество . Опитайте силите си в областта на поезията. В отношенията си с близките бъдете по-решителни. Днес не трябва да се съгласявате на компромиси и да жертвате своите интереси. Дръжте се дипломатично ако се налага, използвайте и хитрост.

Риби

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

предишна статияОблачността се увеличава, очакват ни и краткотрайни валежи
следваща статияТухел с нов договор с Челси до 2024 г.