Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи…

Телец

Охотно и с ентусиазъм ще се захванете за работа, но едва ли ще можете да приключите с всичко започнато, тъй като търпението няма да Ви стигне.По тази причина денят е подходящ за решаването само на по-дребни задачи. Не е желателно да планирате за днес далечни пътувания, или някакви натоварвания, свързани със сериозни физически натоварвания. Възможни са трудности в отношенията с по0стари роднини, очакващи от Вас по-голяма съсредоточеност и сериозност. Отделете време и на своята „половинка” – денат ще стане по-приятен и интересен, ако му поставите романтичен акцент.

Близнаци

През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат. Вероятни са малки разногласия с децата, които при неумело поведение може да прераснат в голям и усложняващ се конфликт. Звездите Ви съветват, да не следвате своите емоции. Днес разумът ще Ви бъде най-добър помощник. Конфликти са вероятни с Овни и Телци.

Рак

Днес е по-добре да се погрижите не за своята привлекателност, а за удобството на своя тоалет. . Събитията през този ден ще се подредят така, че ще се оценява не Вашата елегантност, а издръжливостта Ви и готовността да преодолявате различни препятствия.

Лъв

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева

Трябва да сте по-внимателни, тъй като денят не е особено благоприятен за представителите на Вашия знак. Има риск за значителни загуби, за каквито в момента не сте готови. Важно е да разчитате само на себе си, тъй като дори хората, които имат изключително желание да са Ви в помощ, може да Ви направят мечешка услуга. Много е важно да бъдете търпеливи с близките си, като не само да намерите общ език с тях, а и да се постараете да избегнете разправиите, а ако се постараете, това е напълно възможно. Не е желателно да обсъждате дългосрочни планове, особено пък ако се отнасят за финанси.

Везни

Вашият любим човек няма да иака да прекара днес толкова време, колкото Ви е необходимо , и затова между вас може да възникнат определени конфликти по този въпрос. Постарайте се, да ги урегулирате по мирен път, без да прибягвате към екстремни мерки.

Скорпион

През този ден Вашия любим човек ще прави всичко възможно и невъзможно, за да Ви стане още по- близък. Само че вероятността да се затворите и да не го допускате зад предела на тези или онези Ваши убеждения. А това няма да бъде лесна работа…

Стрелец

Прекрасните семейни и романтични взаимоотношения ще създадт платформа за повишаване на Вашето самочувствие и настроение, но не трябва да прояввате безгрижност и да натрапвате своето мнение на другите. Вашите най-добри качества на характера ще Ви донесат успех в професионалната работа и бизнеса.

Козирог

Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С удоволствие бихте се въртяли на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, спокойно разположили се в ярката цветна кабинка и вероятно бихте наблюдавали луната, и бихте се наслаждавали на свистенето на вятъра в ушите си. Може ли и да измислите нещо за замяна ? Направете всичко, което е по силите Ви, за да реализирате своите идеи.

Водолей

Настроението Ви не може да бъде наречено конструктивно. По непонятни причини сте готови по-голямата част от времето си да посветите не на някаква полезна дейност, а в търсене на виновника за Вашите стари и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на бившия си началник, да изкажете претенциите си към колегите, както и да направите закъснял „разбор” на човек, с когото някога сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте наоколо. И помнете, че когато с мислите и чувствата си се намирате в миналото, настоящето просто минава покрай Вас.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша…

предишна статияЗахлаждане и дъжд очакват Западна и Централна България днес
следваща статияПроменлива облачност и топло време ни очаква днес