хороскоп
хороскоп

Овен
Ако в работата си имате проект, който да е в заключителен стадий (или поне нещата да отиват натам), точно това е денят, в който трябва да се заемете с всички финални детайли. Ако сте разработвали дизайна на нова на вид поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, за да започнете създаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в крайна сметка сте направили до сега достатъчно опити. Не позволявайте на съмненията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.

Телец

Постарайте се днес да не седите в къщи, а излезте сред хората. Иначе може да пропуснете великолепен шанс да срещнете своята съдба. Не е зле да се погрижите за своята външност . Това ще Ви отнеме много по- малко време, отколкото предполагате, а резултата ще предизвика у Вас възторг. Направете за своя любим нещо незабравимо – пригответе вкусна вечеря и нетрадиционен десерт. И планирайте добре разходите си, защото може финансовото Ви положение да се пропука. ..Ориентирайте се към дейности, които биха Ви помогнали да свалите напрежението.

Близнаци

Днес природата ще се окаже против Вашите отношения. Метереологичното време по никакъв начин няма да способства за романтични разходки и страстни признания в любов, но и няма да Ви даде възможност да се концентрирате един в друг: нещо непрекъснато и задължително ще Ви отвлича. Затова , ако има възможност да не излизате от къщи, не го правете…

Рак

Изключително трудно ще бъде за Вашия любим човек да предприеме някаква решителна крачка към Вас или настрани от Вас. И в този и в онзи случай след това ще Ви очаква съвършено друг живот, или поне съвсем различен от този, с който отдавна сте свикнали.

Лъв

Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева

Не трябва да се опитвате да прибързвате в любовта. Понякога е по-добре човек да изчака. Проявете търпение в отношенията си с някого, особено ако на скоро се е наложило да преживеете някакви трудности. Много е важно, да не мислите за създалата се ситуация на слука. Дори и не всичко да върви така гладко, както би Ви се искало, това още не значи, че трябва да искате да разрежете възела с един замах. Бъдете по-открити и търпеливи.

Везни

Проявете гъвкавост. Именно това качество днес може да Ви избави от трудности, неприятности и разочарования. Вие не само умеете да се приспособявате към обстоятелствата, но и да извличате полза от всякакъв развой на събитията. У околните това предизвиква куп разнообразни емоции – от възхищение до завист, но няма да се „обогатите” с нови врагове. Възможни са разправии с представителите на по-възрастното поколение. Може да се наложи да имате единно мнение по въпроси, касещи имущество и финанси. Най-добре е , да не смесвате любовта и парите – този коктейл днес ще има крайно неприятен послевкус.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска , да Ви помогне в реализацията на някаква Ваша цел, или осъществяване на някаква Ваша мечта.Ще Ви оказва помощ както с думи, така и с дейстия. Само че на моменти не само че няма да Ви помага, а направо ще Ви пречи… Но главното е порива и желанието му да бъде полезен!

Стрелец

Макар че днес може да удържите победа над недоброжелателите , да изпреварите конкурентите и да постигнете не лоши резултати в работата, денят не може да бъде наречен безусловно успешен. Професионалните проблеми ще възникват по-бързо, отколкото можете да ги решите, и трябва буквално да се разкъсате на части, за да не изпуснете нищо. За съжаление, влиянието на неблагоприятните тенденции в сферата на личните взаимоотношения, е доста силно. Ще се карате с човека, когото обичате , и колко повече го обичате, толкова по-силно и по-често ще се карате. Да се сдобрите ще бъде доста сложно.

Козирог

Днес Вашият любим човек ще бъде в недоумение, защо така странно, неадекватно и нетривиално се държите. Вероятно ще започне да се опитва да си ги изяснява на фона на своите обичайни действия, но едва ли ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.

Водолей

Нещо е на път да се случи, и Вие отлично знаете това. Възможно е, да е крайно време, за да определите среща на човека, по който от доста отдавна въздишате и да си изясните, дали и двамата сте готови, да изведете отношенията си на ново ниво. Последното, направено от Вас предложение е напълно възможно да бъде прието. Или да е била получена и одобрена Вашата кандидатура…. Убедете се, че сте готови за голяма изненада в живота си. Не поемайте твърде много задължения, тъй като много скоро няма да сте господари на собственото си време….

Риби

Тази сутрин ще се събудите с усещане за неимоверна лекота. Всички неприятности са останали назад, и даже и не мислите за възможни бъдещи проблеми. За тях може да забравите. Всички проблеми, с които може да се сблъскате днес, са разрешими, и за първи път от много дълго време, вие само ще се смеете на трудните задачи. Настроението Ви през следващите няколко дни само ще се подобрява, така че днес е много подходящо време за плануване на нкои развлекателни мероприятия, или срещи с приятели. Общувайте повече със своите познати.

предишна статияПродължава проникването на хладен въздух и днес
следваща статияВалежи и облачно време днес