зодиак зодии

Овен
Как ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

 

Телец

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

Близнаци

Ако всички Ваши мисли са ангажирани от мисълта, как то-весело да се развличате, нима звездите могат да застанат на Вашия път? Ако някой има достатъчно енергия, за да продължава веселието, това сте Вие, а да поспите може и по някое време по-късно. Само не се престаравайте. Очакват Ви още доста интересни неща, така че ще е обидно да пропуснете някое от тях само защото не сте си отпочинали по-рано.

Рак

Денят едва ли ще премине без разочарования, но за това няма кого да обвинявате. Просто се рушат илюзии, които сте поддържали дълго и старателно. В такъв ден ще е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много, а и силни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, но я търсите не точно там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и мъдър съвет, и реална помощ.

Лъв

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева

Звездите днес Ви препоръчват, да обърнете внимание на това, което ще Ви се присъни. Този сън вероятно ще бъде предсказващ и ще Ви даде представа, как в бъдеще ще се развиват отношенията с Вашия любим човек, например, от какво трябва да го предпазвате и от какво да се опасявате. Много е важно, да сте внимателни към знаците.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.

Стрелец

От Вашето обкръжение никой не може да бъде наречен по-отговорен от Вас. За каквото и да става дума, Вие лесно и непринудено се справяте със задачите. Дарявате хората с добро настроение и правите живота им по-добър, което на свой ред много Ви помага.Ако в началото на деня има много сложен, забъркан и наполовина провален проект, за когото никой не иска да се захване, само Вие бихте съумели да се справите. Защо? Ами защото майсторски се справяте с всички трудности. Обожавате да решавате сложни задачи и никога не казвате „никога” и „невъзможно”. Смело се захващайте за работа!

Козирог

Съвсем няма да Ви бъде лесно днес да разберете какво точно иска Вашия любим човек , и какво трябва да направите, за да удовлетворите неговото желание. Може да се окаже, че е много по-просто, отколкото си мислите, а може да бъде и обратно. Интуицията ще Ви помогне и подскаже.

Водолей

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Риби

Определете своите приоритети и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите желания, или да изпитва Вашето търпение. У Вас може да възникне изкушение да отговорите със съгласие и да изчакате, за да видите какво ще стане, но и не се страхувайте да се откажете, ако това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.

предишна статияОблаци, дъжд и гръмотевични бури на места ни очакват днес
следваща статияВремето днес ще бъде предимно облачно