хороскоп
хороскоп

Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания – обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Телец

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали…

Близнаци

Постарайте се днес да не проявявате активност и въобще нищо да не предприемате за промяна и подобряване на вашите отношения. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за подобна дейност. Ако Вашата половинка е обхваната от идеи за подобна дейност, нека тя да действа и да прави промените! И ако има нещо нередно, нека тежи на нейната съвест…

Рак

Специално внимание ще се наложи да отделите за ситуация в семейството Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни действия ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е само суета . Днешния ден Ви носи шанс да изясните за себе си нещо много необичайно.. Не изпускайте този момент. През втората половина на деня ще се ползвате от особено внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат забележителен, почти фатален характер. Има вероятност да срещнете човека, който изцяло да промени Вашата съдба.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Вашият любим човек днес ще се държи непредсказуемо и необичайно. Затояа забравете за когиката – тя съвсем не може да Ви помогне да го разберете! По-добре се постарайте да се поставите на неговото място и да погледнете света през неговите очи. Това ще даде къде-къде по-големи резултати.

Везни

Този ден ще Ви донесе много разнообразни грижи, така че няма да можете да разчитате дори и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае колко за това. Заедно с новата работа се появяват и нови идеи и действително ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате. Високото интелектуално натоварване способства за нарастване на творческия Ви потенциал. Освен това, постиженията Ви са значителни, и като резултат ще имате ново и нови поводи, да се гордеете със себе си. За съжаление, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще дойде време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте направили, по достойнство.

Скорпион

Вашите отношения са нужни най-напред на Вас и на Вашия любим човек, а след това на многобройните роднини и приятели. Затова днес се старайтте да ги устройвате в съответствие със своите знания и представи за този процес, без да следвате съветите на когото и да било.

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог

През този ден Вашия любим човек ще Ви се стори много слаб, безпомощен и несамостоятелен. А Вас това не само че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка веднага и без заобикалки, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо добро.

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

Някъде в промеждутъка между обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква тайна, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята интуиция. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат последствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на чувството за вина, ако решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе яснота е най-добрата тактика за всички, въвлеченив в нещата.

предишна статияБил Гейтс написа книга за предотвратяване на пандемии
следваща статияПредимно слънчево време днес с температури до 14°