зодиак

Овен
Може да направите всичко по трудния или по лесния начин, в зависимост от това, какъв опит искате да придобиете. Ако жадувате за стара дора драма, и на всички обкръжаващи да им се съберат очите, докато устройвате истерия, достойна за Оскар, определено трябва да се възползвате от трудния начин. О труга страна, ако желаете да разбиете проблемите на части и да се оправите с тях един след друга, за да разберете за в бъдеще как можете да избегнете подобни ситуации, вървете по лекия път.

Телец

Днес всички ще завиждат на това, колко красиво и хармонично се гледате със своя любим човек. От Вас сякаш ще излиза някакво сияние, което няма да може да остане незабелязано, а и сякаш щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко възможно, за да не загубите това.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак

Много е важно днес да запазите спокойствие. Без него този доста неуспешен ден ще стане и изключително сложен. Не взимайте критиката близо до сърцето си и не обръщайте внимание на обидните шеги. Пропускайте покрай ушите си съветите, които не Ви харесват и помнете, че най-хубавото, което може да направите за себе си е, да си осигурите поне някакъв душевен комфорт. Избягвайте новите запознанства през този ден, и не започвайте каквито и да било сериозни отношения, а се ограничете с контакти с хора, които познавате отдаван, и то много добре. Разсъдливот и хладнокръвие днес ще са Ви крайно полезни. Ако успеете да се справите със своите пориви, още през втората половина на деня ще забележите, че нещата вървят към подобрение.

Лъв

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева

Препоръката на звездите е, днес да забравите за всички общопризнати и общоприети норми на приличие, а да се държите със своя любим човек така, както Вие намирате за нужно, а не както смята обкръжаващото Ви общество. В края на крайщата вашите отношения касаят Вас и само Вас.

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион

Дне Вашия любим човек дълго ще анализира отношенията помежду ви – едва ли не с лист хартия, таблици и формули, за да изчисли какво би обидило в близко бъдеще и двама ви. Каквито и да са неговите изводи, помнете, че всичко може да се промени, стига да има желание.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде достатъчно трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения.Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей

Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с доста особени чувства, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка ситуация, да му кажете това. Разбира се, не винаги печелите в казиното на живота, но от време на време Ви се пада джакпота.

Риби

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

предишна статияВремето днес: Значителна облачност и максимални темпреатури до 13°
следваща статияНиколай Денков е сред най-добрите учени в света