хороскоп

Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци

Днес ще Ви се предостави възможност, да полирате малко своя обществен имидж. Това, разбира се, ще стане, ако сте готови да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова подгряване? Ако сте гъвкави и сте готови на всичко, то сте готови за блясъка на прожекторите. Ръководете се от своя авантаристичен дух, за да придобиете нов опит и нови усещания. Около Вас кръжат енергии на високо равнище. Те ще Ви ободрят и ще Ви избави от излишното напрежение.

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще му се иска, някак си да си обясни Вашето поведение, да го наложи в обичайната схема и да го завери с Вашия подпис или печат. Да, правилно се досещате! Впрочем, вероятността да не се досети е твърде голяма и затова трябва сериозно да помислите, одобрявате ли неговите изводи.

Везни

Доведете до логичен край всичко, с което сте се занимавали през последните няколко месеца. Днес е най-подходящия ден , в който трябва да приключите с няколко неща, а и да се насладите на творението на своите ръце. Нистина ще има на какво да се наслаждавате.

Скорпион

Вие сте практичен и земен човек – за това никой не спори. Но освен това сте и много духовни и способни да виждате дълбок смисъл в ежедневните неща, които Ви обкръжават. За Вас сградата не е само конструкция от строителни материали и стъкло. Тя е за Вас и изражение на човешките амбиции, творчество и страх от смъртта. Такъв начин на мислене ще Ви даде възможност да видите истинската същност на всяко нещо, към което погледнете.

Стрелец

Прекрасните семейни и романтични взаимоотношения ще създадт платформа за повишаване на Вашето самочувствие и настроение, но не трябва да прояввате безгрижност и да натрапвате своето мнение на другите. Вашите най-добри качества на характера ще Ви донесат успех в професионалната работа и бизнеса.

Козирог

Неочаквано известие ще Ви накара да се откажете от своите планове. Старайте се да проявявате мъдрост и издръжливост, като се доверявате на интуицията си, и не се страхувайте, да отстоявате своите интереси. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достойнство. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с неочакван проект. Днес ще успеете да решите важни семейни въпроси, както и да създадете благоприятни условия за по-нататъшно развитие на отношенията, играещи важна роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е приятно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви хармония, могат силно да Ви дразнат.

Водолей

Днес ще Ви се стори, че Вашия любим човек най-сетне е разбрал, какво искате от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво впечатление. Звездите препоръчват да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още веднъж – бавно и разбираемо. Това ще бъде нещо като контролен изстрел.

Риби

Престанете да държите в неведние обекта на своята привързаност за чувствата, които изпитвате към него. Ако вече сте успели да му отворите очите за това , че не Ви е безразличен, кажете му го още веднъж: за Вас може и да не е удобно, но на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкова трудно.

предишна статияДнес ще преобладава слънчевото време
следваща статияОблачно време днес с температури до 20°