Дневен хороскоп
Дневен хороскоп

Овен
През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава…

Телец

Постарайте се днес да не седите в къщи, а излезте сред хората. Иначе може да пропуснете великолепен шанс да срещнете своята съдба. Не е зле да се погрижите за своята външност . Това ще Ви отнеме много по- малко време, отколкото предполагате, а резултата ще предизвика у Вас възторг. Направете за своя любим нещо незабравимо – пригответе вкусна вечеря и нетрадиционен десерт. И планирайте добре разходите си, защото може финансовото Ви положение да се пропука. ..Ориентирайте се към дейности, които биха Ви помогнали да свалите напрежението.

Близнаци

Днес е удачен момент, в който изцяло да се заемете с изпълнението на семейните работи, текущите битови проблеми, а също (евентуално) и с основаване на личен бизнес. Именно през този ден трябва да се откажете на всяка цена и окончателно от контакти, неща и намерения, които са загубили за Вас всякаква стойност и с които се занимавате само по навик, или под натиска на други лица. Ако се чувствате спокойни в собствения си дом, смело дайте воля на своите емоции. Взаимоотношенията с членовете на семейството обещават да бъдат приятни и спокойни, а съпружеското привличане ще бъде особено силно и страстно.

Рак

Има вероятност днес да узнаете нещо, което ще Ви даде власт над някого, или ще Ви постави в неловко положение – в зависимост от това, как сами се отнасяте към неща от подобен род. При всички положения си заслужава, да забравите тази информация. Нуждаете се от емоционална разрядка.

Лъв

Напълно благоприятен ден, изключително подходящ за разнообразни културни развлечения, така че не си заслужава да отговаряте с отказ на поканите за посещение на театър или на концерт. Деловата Ви активност е снижена, а Вие едва ли ще успеете да решите сложните задачи. Избирайте онова, което е наистина важно. Взаимното взаимно разбиране с близките Ви ще бъде ако не абсолютно, то достатъчно, за да се избегнат разправиите, конфликтите и недоразумения. Денят е подходящ и за любовни и романтични срещи. А и приятелските сбирки ще преминат не така весело, както би Ви се искало.

Дева

Денят носи огромен потенциал за реализация на Вашето „аз” , но може лесно да го изпуснете, отделяйки прекалено внимание на своята външност. Иначе Ви очакват приятни срещи, развлечения и клубове. В семейството Ви цари пълно разбирателство, но на Вас все ще Ви се струва , че това е затишие пред буря. Настройте се положително, защото всичко е наред. От сутринта ше сте настроени на щурутии, но след като направите накоя и друга, ще се укротите и ще дочакате спокойно вечерта. А и днес звездите са на Ваша страна. Вечерта си уредете посещение на някакво културно мероприятие.

Везни

Забравете за всякаква работа и обърнете поглед към личния си живот. В края на крайщата началникът или партньорът могат да почакат, а своята съдба може да изпуснете безвъзвратно. Днешният ден ще окаже решаващо влияние на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!

Скорпион

Денят ще бъде наситен със събития , Трябва да сте готови да действате бързо, мълниеносно да взиманте решения, и да се приспособявате към обстоятелствата. Жизненият Ви тонус ще бъде висок. Всичко, ставащо около Вас ще възприемате с интерес и може да не се опасявате от преумора. Възможна е среща с човек, влиянието на когото в живота Ви ще бъде сериозно и продължително. Това е един от тези дни, когато трябва да се вслушвате не само в собствената си интуиция, но и в съветите отстрани. Те ще са Ви много полезни.

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

Това е необичаен ден, в който Вашето мнение няма да е съвсем точно. Много е голям риска , да не се „потопите” в малките и незначителни детайли, които нямат никакво значение за това, над което трябва да се съсредоточите. Възможно е горещия светски живот на приятеля Ви да е интересен, но разказът му за последния роман по никакъв начин няма да помогне , да осъществите своите цели! Сутринта си дайте време, за да се подготвите за предстоящия ден и по-добре да се оправите с действащите около Вас сили.

Водолей

Обикновено сте самото въплъщение на обективността, но сега сте в крайно необичайно настроение. Усещате носталгия и сантименталност, което съвсем не е свойствено за Вас. Може и да подсмърчате, когато в обичайна телевизионна реклама видите малко кученце или възрастна дама с благородно изражение?… Какво пък, даже и Вашият, във висша степен рационален знак от време на време преживява силни емоции…

Риби

Ако днес започнете да въвеждате порядък в своята архива, обезателно ще намерите нещо любопитно и отдавна забравено, което ще Ви напомни за Вашия бивш любим човек, или за началото на отнощенията Ви с Вашия сегашен любим. Затова ако не се боите да си спомняте, захващайте се!

предишна статияПредимно облачно време ще преобладава и днес
следваща статияДнес валежите ще обхванат цялата страна