зодиак зодии

Овен
Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се изкажете директно. Защо да мълчите? Така или иначе това въобще не върши работа. В определен момент можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си благоразумие, участие и любов. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото изцяло и напълно сте уверени, че никога не е заслужавал това повече от сега. Разбира се, Вие имате план за тази вечер! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши любими дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.

Телец

Денят изисква внимание и предпазливост: ако днес допуснете грешка, та макар и най-незначителната, вероятно ще бъде забелязана от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е недопустима, а и ситуацията не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат отношенията с родителите – много трудно ще стигнете до единно мнение, а за осъществяването на каквито и да било планове , ще се изисква невероятен запас от търпение и снизходителност.

Близнаци

Моментът не е най-подходящ както за определяне на кардинални цели за бъдещето, така и за подробна разработка на стратегически планове. През това време ще Ви е трудно да проявите последователност както в думите, така и в мислите. Вашите решения могат да бъдат променливи, а разсъжденията Ви – хаотични. Ако имате намерение да правите кариера или да постигнете високо положение в обществото, днес бъдете прекалено чувствителни към всякакви колебания в обстановката и в настроението на началството. Избягвайте да давате обещания, тъй като изпълнението им може да се окаже проблемно.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден , годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

При Лъвовете е възможно не всичко да бъде наред с вътрешната нагласа, а това днес има опасност сериозно да развали не само Вашето настроение, а и това на Вашите близки. Както винаги ще Ви помогнат семейството и хората от близкото Ви обкръжение. Половинката в семейството ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един съвършено нов проблем, а вечерта сякаш всичко ще вземе с ръка!

Дева

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно – най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион

Продължавайте да се показвате като лидер – това върши работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, но зад себе си ще оставите твърде много хора. Никой не вижда ситуацията така добре, както Вие, а това е много хубаво. Самолюбиет Ви се разгаря, но не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото съпротивление и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, докато Вие стоите в кулоарите, готов да скочите обратно, ако това е необходимо.

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей

През този ден Вашият любим човек ще бъде за Вас пътеводна звезда. Вие ще сте готови планини да преобърнете, само и само да станете достойни за такъв потресаващ човек като него, или да заслужите неговото одобрение или похвала. Това ще Ви помогне бързо и качествено да се промените в по-добра насока.

Риби

Звездите Ви приканват към спокойствие и сътрудничество, вдъхновявайки всички и всеки за сключване на примирие, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако отдавна чувствате нужда да прекратите пререканията между своите близки, бъдете уверени, че можете да направите това, дори и без да полагате усилия. Тъй като Вашят знак е известен с особено чувствителните си антенки, Вие сте основн лидер сред всички, които биха се заели да изпълняват тази длъжност.

предишна статияДнес ще бъде предимно слънчево
следваща статияШвейцария забрани покриването на лицето на публични места