зодиак зодии

Овен

През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да полжите достаъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак

За дълго ще запомните Вие и Вашия любим човек този ден , защото точно днес ще се случи нещо много важно и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „много” – плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се разбират от един път. Пък и време имате предостатъчно.

Лъв

Неотдавна са Ви се струпали толкова много допълнителни задължения, и то не от най-леките. Помните ли чувството, че никога няма да може да се справите с това бреме? Погледнете ситуацията сега! Впечатлението е, че сте се занимавали с подобни неща цял живот. Много ще е приятно да се радвате на поредния си успех и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със следващата сложна задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е приятен и е важен за Вас. Отпразнувайте както трябва това, че животът Ви е прекрасен и ще става още по-хубав!

Дева

Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да Ви прости някаква обида , заблуда или шега, на която не придавате никакво значение. Тя много ще засегне Вашата половинка и ще Ви застави да се замислите за много неща, и преимуществено не за съвсем приятни.

Везни

Може да купувате скъпоценности, антикварни предмети и други ценни неща, тъй като сенят е много благоприятен за такава дейност. Старайте се да не икономисвате за себе си и близките, защото твърдението, че скъпия два пъти плаща, днес ще се потвърждава многократно. Ще имате възможност да инвестирате в бизнес, но само в случай че сте проучили в детайли проекта, който искате да финансирате, а не да го правите на сляпо. В обкръжението Ви ще се появи човек, предизвикващ противоречиви чувства: и ще привлича, и ще отблъсква. Има вероятност умишлено да Ви изкарат от „релси”, тъй като всеки, изгубил душевното си равновесие, може много по-лесно да се управлява.

Скорпион

Много Ви върви във всичко, което е свързано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкова блестящо. Неочаквано и по непонятни причини ще започнат да се развалят отношенията Ви с деловото обкръжение.. По-късно ще се изясни, че виновник за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с близките Ви е сложно, а това ще се отразява на Вашата самоувереност и съсредоточаване върху своите интереси. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно много. Нещата може да стигнат до гръмък скандал.

Стрелец

Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, но през втората деловата Ви активност рязко ще спадне. Планирайте деня си в съответствие с това, без да отлагате важните задачи.Вечерта няма да се чувствате зле, ако останете да си почивате у дома, сред привичната комфортна обстановка. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си хора: днес сте склонни, ако не от всяка дреболия да правите трагедия, то поне драма. В обещанията си също бъдете предпазливи – склонни сте да внушавате напразни надежди на хора, които са Ви съвършено безразлични.

Козирог

Днес доста силно ще се паникьосвате, и това ще бъде предимно за незначителни неща. Нищо сериозно не заплашва нито Вашия любим човек, нито отношенията Ви с него. Притеснителна е само Вашата паника, която притежава наистина разрушителна сила. Струва ли си?

Водолей

Днес е забележителен ден за да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести , беди и преживявания.Обезателно ще Ви чуят и разберат. Или , в карая на крайщата, ще приемат за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

предишна статияСлънчево време днес с температури до 39°
следваща статияДнес ще бъде слънчево преди обяд и облачно и на места дъждовно след обяд