зодиак зодии

Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Телец

Ако Ви се струва, че днес въобще не успявате да бъдете в крак със света, това вероятно е , защото вървите прекалено бързо и хората около Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете днес спирачката и вижтете, на какъв етап от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там , където се намирате сега, е точно мястото, на което е трябвало да бъдете . Така че, защо толкова се съсредоточавате върху онова, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.

Близнаци

Днес очаквайте подарък от своя любим човек. Възможно е това да не бъде приятна дреболия в красива опаковка или отдавна обещана голяма покупка, но и в двата случая много ще се радвате, че денят Ви ще е огрян от нещо ново и светло, направено от сърце.

Рак

През този ден Вашият любим човек най-сетне ще забележи, че нещо не Ви е наред , и ще си даде сметка, че е крайно време да направи нещо по силите си, за да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко възможно, че нещата да се получат.

Лъв

Опитайте се да станете такива, каквито сте били в онзи ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне отново да преживеете всички чувства, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и значението на Вашия любим човек в живота ви… А и просто като експеримент е интересно!

Дева

Не се страхувайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате как ще се развие в бъдеще днешната ситуация, особено ако всичко върви така прекрасно, но не се задълбочавайте в своите преживявания! Дълбоките емоции, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната ситуация по нищо не прилича на онова, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто отлично.

Везни

При общуване с любимия човек и с приятелите бъдете дипломатични и отстъпчиви. Това е нужно не само за да съхраните мира в отношенията, но и за да получите честни отговори на някои интересуващи Ви въпроси. Укрепвайте семейните отношения! Този ден ще бъде изпълнен с трудности, преодоляването на които ще бъде много по-лесно, ако усилията са обединени. Днес сте склонни да правите планове за далечно бъдеще, а в същото време би трябвало да направите подготовка за предстоящите наскоро събития. В разходите бъдете икономични : прекалено лесно харчите големи суми.

Скорпион

За Вас денят ще бъде свързан с някакво неприятно откритие. Само че това съвсем не значи, че нещо ще Ви изплаши – новата трудност ще възприемете като предизвикателство на съдбата, което трябва да бъде прието. Бойкото Ви настроение ще привлече заобикалящите Ви, но това ще са предимно слаби хора, нуждаещи се от подкрепа и защита. Възможни са не лоши идеи, реализацията на които ще изисква разходи. Посъветвайте се с близките си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е неочаквано посещение на гости, непланирани срещи и импровизирани тържества.

Стрелец

Днешният ден е подходящ за общуване с децата, а и за интелектуални игри и мероприятия. Ще имате възможност и да прекарате приятно времето си извън дома. Използвайте вечерта за развлечения, които биха могли да отдъхнете от напрегнатата работа. В личните отношения е дошло време за лични разговори и обсъждане на проблемите.

Козирог

Днес Вашите така внимателно съствени планове , които сте уверени че предполагат стопроцентова ефективност, може да се нарушат. Не се ядосвайте, ако някой закъснява или случайно пропусне среща, защото на негово място може да се окажете в един момент и Вие. Проявете търпение.

Водолей

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

предишна статияОтново превалявания над западните райони и слънце над източните
следваща статияТайната на червеното червило