зодиак зодии

Овен

Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Телец

Днес много неща в личния Ви живот ще зависят от Вашата сдържаност, умения да се грижите за себе си и търпимост към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия любим човек на първо място. Ако такива качества се открият в душата Ви навреме, няма да възникнат никакви проблеми през този ден.

Близнаци

Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв

Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева

Не говорете за плътска любов а изберете по-възвишени теми за разговор. Или поне се придържайте максимално към литературната лексика. Настроението през тези дни ще бъде патетично и не трябва да нарушавате своеобразното му очарование , дори и това да Ви се струва смешно.

Везни

Предстои Ви усещане за полет и вълшебна приказка, чийто герой неочаквано сте станали. Нищо няма да бъде в състояние да развали днес Вашето настроение. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „Има и щастливци на този свят!”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла завист. Дай Боже повече такива дни.

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

За Вашия любим човек днес ще бъде доста сложно да разбере, защо Вашите пристрастия са имаенно такива, каквито са. Даже и не си заслужава, да се опитате да отговорите на този сложен въпрос. Приемете Вашата половинка такава каквато е, и я обичайте още повече.

Козирог

Днес любимият Ви човек ще бъде много зависим от Вас за всичко. Възможно е, в една или друга степен, на карта да бъде поставен дори живота му, колкото и патетично да звучи това. Постарайте се, да се отнесете към този факт с цялата отговорност, а и да направите всичко, което зависи от Вас.

Водолей

Много внимателно трябва да се отнасяте днес към общото имущество с Вашия любим човек. Даже е желателно да правите това дори и по-внимателно от него. Всяка небрежност ще стане повод за упреци от негова страна, а това значи, и за възможни караници, които сега съвсем не са Ви нужни.

Риби

Днес е изключително подходящ ден, за да си покрещите с любимия човек един на друг. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на кавга, изясняване на отношенията и глобален скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко полза от обикновени гръмки звуци!

предишна статияВремето днес: Слънчево и с температури до 35°
следваща статияВремето и днес ще бъде слънчево и горещо