Начало България Една от зодиите да се подготви за лоша новина; друга – да...

Една от зодиите да се подготви за лоша новина; друга – да очаква подарък

1060
зодиите

Хороскоп за 16 март 2020г.

Овен
Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

 

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци

Няма да можете да наречете събитията през този ден интересни. Те ще се развиват предсказуемо и съвсем няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с текущите задачи и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас планове. С новите идеи нещата стоят по-зле , защото просто ги нямате. Възможни са незначителни разногласия с колегите. Днес ще можете да направиоте добри покупки, ако се вслушате в мнението на своите роднини и приятели. Не разчитайте на собствената си интуиция! Сега тя отлично може да Ви подведе.

Рак

Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето желание да се обзаведете с тази така желана „джаджа” или да се отдадете на „магазинотерапия” днес ще приеме широк размах, и затова стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по търговската улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в чуждата реалност. Денят е хубав за медитация и прозрения. Отношенията в семейството и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( евентуално – и настроението) ще Ви донесе успех във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето вдъхновение.

Лъв

Днес на Вашия любим човек може да се прииска, да постигне нещо бързо, лесно и без много труд. Ако не му обясните, че по такъв начин нищо не би се получило, ще се наложи той да се сблъска с глобални разочарования. Те може да го доведат даже и до депресия, от която ще трябва да го измъквате отново Вие.

Дева

Бързайки, може да забравите да затворите крана на водата, а това да сложи край на спокойствието на съседите под Вас, които преди седмица са завършили ремонта си. Вашите домашни също няма да са много доволни. А може би е по-добре да си останете в къщи… ако е възможно.

Везни

Няма да е лесно на Вашия любим човек да повярва в аргументите и доводите , които прилагате, колкото и убедителни и тежки да са те. Ще се наложи да ги направите още по-убедителни, или просто да започнете да доказвате верността им на практика.

Скорпион

Очевидно днес за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг . Май запасите в хладилника са нещо на привършване?… Само че звездите съветват, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ срок на годност, или с лошото настроение на съпровождащите Ви лица….

Стрелец

Много би било добре днес да отидете заедно на покупки, защото денят е изключително благоприятен. Опитайте се не само да накупите онова, което е нужно и за двама ви, а и да изпитате удоволствие от този увлекателен, макар и доста уморителен маратон.

Козирог

Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, защото уговорените днес сделки ще им дадат възможност за разширяване на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете доста рискована крачка, но ще намерите възможност да се подсигурите по някакъв начин. Не се страхувайте от взимането на нестандартни решения – излишният консерватизъм само би стеснил Вашите хоризонти.

Водолей

Изглежда звездите на небето са се подредили така че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да поиска в замяна. Само че недейте да капризничите прекалено много , желаейки да използвате ситуацията изцяло…

Риби

Днес ще бъдете склонни към философстване, а темите на Вашите разсъждения ще бъдат твърде абстрактни. Освен това ще е нужно, Вашият любим човек да разсъждава за вечното заедно с Вас. Само че такава перспектива ще го привлича твърде малко и затова са възможни конфликти.

предишна статияЕдна от зодиите трябва да отдели време за себе си, друга – да погледне в миналото за стари грешки
следваща статияВремето леко се подобрява