хороскоп

Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак

Днес трябва да сте готови за критика. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас съвсем не благосклонно, така че не трябва да се впечатлявате, че всички Ваши грешки ще бъдат забелязани и анализирани, а някои от тях може да повлекат след себе си и сериозно финансово наказание. Затова пък в отношенията с близките проблем няма да има: днес ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и активен отдих.

Лъв

Днес умението да се намесвате в чужди работи своевременно, макар и не особено тактично, ще Ви е много необходимо. Съвсем не би било добре, ако днес не направите всичко, което зависи от Вас: да помагате, подкрепяте, увещавате, помирявате…. Разбира се, такъв ден съвсем не би могло да бъде наречен лек и лесен, и вечерта ще почувствате, че силите Ви са на предела. Само че чувството за изпълнен дълг ще помогне да запазите доброто си настроение. Не очаквайте незабавна отплата за свършеното днес. Тя ще дойде малко по-късно, и ще се окаже доста неочаквана.

Дева

Това е ден, в който може да се съсредоточите в търсене на нови съюзници и влиятелни покровители. Ще успеете да намерте съмишленици даже и там, където никога не ги е имало. Много добре ще минат деловите преговори, а и ще успеете да постигнете изгодни условия за сътрудничество. Ако планирате да смените работата си, постарайте да се срещнете с потенциалния работодател именно през този ден. Няма сериозна заплаха за душевния Ви комфорт. Емоционалният фон се отличава със стабилност , а и отношенията с околните се подреждат много добре.

Везни

Двама от Вашите познати са свързани с някаква тайна, и днес това ще представлява за Вас особен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или приятелски характер и затова където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да направите разумни предположения, ще бъдете в състояние да разрешите тази загадка. Забавлявайте се и не се страхувайте да здравословна доза перчене. Ако правилно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.

Скорпион

Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец

В суматохата малките детайли витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги проследите. Няма за какво да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв организационен план, непременно ще успеете! Гонят Ви крайни срокове, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да провокира някои неприятности, ако не сте достатъчно предпазливи. Като се има предвид общото Ви състояние, би могло да приемете две различни предложения за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и двете и да се усамотите, за да си отпочинете и да се реорганизирате.

Козирог

Отличен ден за уединена работа, и за внимателна и обстойна подготовка за решаване на важна задача. Звездите не Ви съветват прекалено активно да се стремите да сте на преден план, да постъпите на нова длъжност или да разкривате своите тайни. Ако се включвате в някакъв пореден етап на работа, не е за препоръчване да афиширате своето участие в някакви други проекти или мероприятия. Да постигнете замислената цел, ще Ви помогнат хора от далече. Дистанционното общуване с колеги или началството( например по електронната поща), може да стане по-приемливо, отколкото непостедствения контакт „очи в очи”.

Водолей

На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заемет с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.

Риби

Ще се наложи да се повълнувате: звездите сякаш ще Ви проверяват за издръжливост и вярност към взетите решения. Колкото и голям да е съблазъна, не отстъпвайте от своите принципи: отклонението от поетия път при всички положения ще бъде грешка. Погрижете се за собственото си здраве. Използвайте ефективните методи на народната медицина и аромотерапията. Планирайте нещата си така, че да успеете да приключите с най-сложните си задачи до средата на деня.

предишна статияПредимно слънчево, краткотрайни валежи следобед
следваща статияДнес ще преобладава слънчево време