Зодиак

Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Телец

Ще бъдете склонни днес да си причинявате душевна болка, и то – напълно съзнателно. Всъщност, не е зле да се постараете, да не злоупотребявате с това силно средство, защото иначе болката може да се прехвърли и на Вашия любим човек, което е напълно безсмислено.

Близнаци

Може да разчитате на успехи, но навярно днес ще са Ви нужни ловкост, комбинативност и богата фантазия. Ще успеете да заобиколите поставените капани, и едновременно с това да създадете препятствия по пътя на конкуренцията. За съжаление всичко това е свързано с колосално нервно напрежение и затова още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от почивка. Много опасна е непроверената информация – както тази, която разпространяват за Вас, така и другата, която Вие получавате. Кажете „не” на сплетните, а ако е възможно, не давайте повод за тях.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Днешният ден е подходящ за самовглъбяване в своя вътрешен свят и за търсене на отговори вътре в себе си. Ще бъдете настроени хармонично и готови да помогнете на близките хора. В отношенията с деловите партньори може да се стигне до преобразувания, необходими за по- нататъшното сътрудничество. Ако употребявате някакви медикаменти, през целия ден избягвайте употребата на спиртни напитки. Бъдете внимателни и не се самозалъгвайте.

Дева

През това денонощие Вашите апетити ще се повишат. Не е изключено да нарастнат и амбициите Ви. Ако сте родени прес средата на септември, ще бъдете особено чувствителни, когато се отнася за авторитет, а и към нападки към системата, която предствлявате. Качества като прекомерна оригиналност , раздразнителност, избухливост и непоследователност, могат да се отразят отрицателно на Вашата репутация. За щастие, ще имате възможност да се измъкнете благополучно от всяка създала се ситуация, като на време намерите нужните аргументи.

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?…

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не лоши парични постъпления, или да намерите много успешен отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете планове за бъдещето и работете в перспектива, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се налага много да чакате. Бъдете внимателни в общуването с колегите и партньорите, тъй като е вероятен сблъсък на интереси. Не е изключено през този ден да се получи удивително преплитане на личния Ви живот и професионалната работа, но последващите от това промени ще бъдат във Ваша полза. Решенията взимайте самостоятелно, и бъдете готови да носите отговорност за постъпките на близките си.

Козирог

Днес ще срещнете някого, с когото ще говорите на един и същ език и ще се разбирате даже и без думи, сякаш си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика помежду ви, не губете връзка с този човек.

Водолей

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: той ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

предишна статияЕдна от зодиите да бъде готова за решителни действия днес
следваща статияВалежи, гръмотевици и температури до 25° днес