хороскоп
хороскоп

Овен
Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Телец

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад. Това ще се отнася както за Вашата работа, така и за личния Ви живот. Така че бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за Вас. А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата. Животът на върха може да бъде доста самотен, но пък е отлично място човек да изказва своето мнение.

Близнаци

Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра нужда от Вашата опека и грижа. По тази причина е най-добре да оставите дистанционното и да отделите част от драгоценното си време на тези малки животинки и настроението Ви ще се подобри, и времето ще прекарате полезно.

Рак

През този ден Вашият любим човек може да постъпва неадекватно и непредсказуемо. Но само не за Вас: неговите модели на поведение сте изучили много отдавна и ги знаете наизуст. Ще се наложи май да обяснявате на обкръжаващите кое какво означава и защо го прави, и даже да ги предупреждавате за възможни опасности.

Лъв

Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…

Дева

Дошло е време да обедините усилията си с останалите, които ,също като Вас, искат да променят този свят към по-добро. Такива творчески и необикновени хора, като Вас, разцъфтяват още повече, когато са заобиколени от себеподобни, които са настроени на същата вълна. Затова се постарайте да намерите точно такива хора. Звездите са убедени, че работата с хора, които напълно съответстват на Вашите потребности са точно това, което Ви е нужно.

Везни

Този ден ще бъде за Вас доста успешен. Това ще Ви позволи да изгладите разногласията си с деловите партньори и да затвърдите своите професионални позиции, като завършите успешно работата си над някакъв важен проблем. Първата половина на деня е време, което трябва да прекарате максимално ефективно, тъй като именно по това време може да постигнете най-добри резултати. Вечерта пък ще бъде подходяща за почивка, спокойно прекарване на времето и за откровено безделничене. Не се обвинявайте в мързел, ако не Ви се занимава с домашна работа. Да възстановите силите си – и физически, и душевни, сега е изключително важно.

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преимуществено пшриятни преживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и фантазии.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите , независимо каква – психологическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекалено привързани към удобствата, лениви и капризни. Това е явно неподходящ момент за нови начинания. Прекарайте този ден така, както Ви се харесва.

Стрелец

Вашите възможности и желания днес ще съвпадат във всичко, в това число и в личния живот. Така че може да се почувствате вълшебник, велик магьосник или каквото там си искате. Важното е, да използвате тези възможности в своя полза. Или в полза на Вашия любим човек – въпрос на избор…

Козирог

Мислите, че вчера всичко е било на сериозно? И съвсем не сте били склонни към усмивки, а да не говорим за небрежност? Тогава затваряйте люковете, защото още нищо не сте видели. Вчерашният ден е бил просто тренировка. А сега напълно сте подготвени да завладеете щурвала и да се хванете здраво за него, особено ако сте уверени, че никой не би управлявал кораба сега така, както Вие. Напред и хващайте щурвала!

Водолей

Днес Вашия най- добър приятел може много силно да измени отношението Ви към Вашия любим човек Това е възможно да стане благодарение на фразата: „на мен не ми харесва!” – казана от него, а може и да бъде по някакви други причини.Като цяло, днес е най- добре да не обсъждате личния си живот с приятелите.

Риби

Благоприятен ден за търсене на съюзници и помощници, за водене на преговори и за подписване на договори за сътрудничество. Много сте предвидливи и затова правите разумни и реални планове, които няма да е трудно да реализирате в живота. Много хубав ден за преговори с влиятелни хора, потенциални инвеститори и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте успели да се затъжите. Ще Ви зарадва съобщение, получено от друго населено място. Възможно е кратко но приятно пътуване.

предишна статияЗапочва София хартиен арт фест
следваща статияДнес ще бъде предимно слънчево