Овен
Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило благодатно време, но това съвсем не значи, че нямате желание да надникнете зад ъгъла, за да разберете какво следва след това. Нима е справедливо да поощрявате следвщия на опашката, докато все още съществуват сегашните Ви отношения? Опитвайки се да играете за два отбора едновременно, може собственоръчно да провокирате взрив, и вместо забавен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самота. Действайте внимателно и предпазливо!..

Телец

Бъдете днес търпеливи към капризите на Вашата втора половинка. Те днес ще бъдат повече от достатъчни и ще стигнат за цял взвод много търпеливи и безкрайно любящи хора, но ще се наложи в горда самота да издържите този натиск. След това ще можете сами да се наградите с медал – за самоотверженост

Близнаци

Вероятно сте настроени за спокойна и безгрижна вечер в компанията на интересни приятели, които също нямат нищо против да се повеселят. Колкото и да сте умни и остроумни, винаги се намира човек, който да се опитва да Ви надмине в остроумието. Разбира се, че ще загуби – това е факт! Но на каква словесна екзекуция ще бъде подложен – това зависи само от Вас.

Рак

През този ден Ви очакват изненади. Най-благоприятното време ще бъде утрото. Именно през сутрешните часове трябва да обсъждате детайлите на съвместен план , или да доведете до съвършенство вече започнатата обща работа. Това е времето, когато може да получите и добър съвет. През деня и вечерта е за препоръчване да спазвате правилата по техниката на безопасност, а и да контролирате своите мисли и преживявания. Не са изключени проблеми в бизнеса, в любовния живот и сексуалните контакти. В сложната ситуация най-добре ще се справите с помощта на семейството си.

Лъв

През този ден най-добрия съвет, който ще получите относно това, какво да правите със своя личен живот, ще бъде получен случайно: ще го чуете в откъс от нечий разговор, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в автобуса, или ще си спомните някакъв пример от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка сериозно.

Дева

Постъпките на Девите ще привличат вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите личности за деня. Това може много да Ви дразни, тъй като съвсем не сте имали намерение да ставате обект на сплетни, но едва ли ще успеете да повлияете на ситуацията, така че просто се дръжте достойно и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с желаещите за това: ярките личности винаги предизвикват интерес. За съжаление верроятността да срещнете съюзник, съмишленик, и даже просто интересен човек, не е особено голяма. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни

Най-сложният етап в работата и взаимоотношенията е преминал. За съжаление не може да се каже, че напълно управлявате ситуацията. В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните ресурси и да планирате по-нататъшните действия и за тази цел ще имате нужда от чужда подкрепа. По въпросите от професионален, делови и производствен характер, имате възможност да прибегнете до помощта на предишни помощници, които са оригинални и надарени професионалисти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте уважение за техния опит и авторитет.

Скорпион

Сътрудничеството днес е много важно. Само че обединяването на своите с чуждите идеи, ще се окаже много трудна работа, тъй като нивото на Вашата енергия се колебае по най-непредсказуем начин. Без каквото и да било стеснение казвайте онова, което мислите, но също така и внимателно се вслушвайте в онова, което хората мислят за Вас. Изцяло можете да избегнете усложненията, възникващи при контакт лице в лице. За какво тогава са телефона и електронната поща?

Стрелец

Компанията, която сте събрали около себе си, може извънредно много да покаже , какви всъщност се явявате. Вгледайте се по-внимателно за какво говори Вашият избор на приятели. Оценете колко енергия използвате за неща, които Ви се струват важни и необходими. Помислете, как бихте могли да усъвършенствате своята собствена роля в този свят. Например, можете да се заемете с благотворителност или да се запишете в доброволческите служби. Дори и да не виждате резултат от своята щедрост, всъщност може много да измените, а това е изключително важно.

Козирог

На Козирозите днес звездите препоръчват, повече да работят. Или поне се опитайте да покажете толкова бурна трудова дейност, че те да изгубят желание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-вече за членовете на семейството – те особено активно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей

Вроденият Ви интерес към експериментите , оптимизация на процесите и прогресивните тенденции, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на вече познати неща: например, да възобновите работата си над отдавна забравена идея. Само че фокусът на Вашето внимание постепенно ще се измества в посока на по-перспективни направления, от които сте се заинтересували . В края на деня ще имате отличен шанс да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната ситуация.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

предишна статияИ днес слънчево време с температури до 19°
следваща статия„Тифани“ се отказва от руските диаманти