Овен Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички съб

Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свържат много здрави и дълготрайни отношения. И освен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Телец

Изглежда Вашите проблеми са много по-сериозни, отколкото си мислите. С една бегла целувка по бузата и с думичката „извинявай” тук май няма да минете. Ще се наложи да вземете по-решителни и кардинални мерки. Днес е изключително подходящ ден за общо обмисляне. И даже за начало на прилагнето на онова, за което сте се споразумели, или имате общо мнение.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да разбере, към какво точно се стремите в своите отношения с него. А да знае това за него ще бъде жизнено необходимо, защото той в противен случай няма да се чувства уверено, когато е редом с Вас. Може би ще му подхвърлите някоолко версии?…

Рак

Денят едва ли ще премине без разочарования, но за това няма кого да обвинявате. Просто се рушат илюзии, които сте поддържали дълго и старателно. В такъв ден ще е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много, а и силни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, но я търсите не точно там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и мъдър съвет, и реална помощ.

Лъв

Ако действате много предпазливо, даже пределно предпазливо, може да постигнете това-онова. Само че целите Ви за този ден трябва да бъдат първо материални, и второ – реални. С други думи, да се борите за мир в световен план или да искате да разкриете тайната на философския камък, днес просто не си заслужава, но да решите някакъв имуществен или финансов проблем, е напълно възможно. Любимият човек се нуждае от Вашата помощ, но ще я приеме само в случай, че сте достатъчно тактични и деликатни. Старайте се да не говорите излишно, и се откажете от двусмислените шеги.

Дева

През този ден Вашия любим човек ще Ви въздейства благотворно, успокоително и даже на моменти – приспивно. На ако първите два пункта може да бъдат приети с одобрение, то последния – не съвсем, защото Вашата половинка може да си направи погрешен извод от Вашето прекомерно спане. Крайно време е, да се стегнете!

Везни

Деловата Ви активност е понижена, но това няма да повлече след себе си професионални загуби. Дори и нищо да не правите, нещата ще се подредят по възможно най-добрият начин за Вас. Възможен е приятен сюрприз или неочакван знак на внимание, а не е изключена и неочаквана покана. Не трябва да експериментирате с развлеченията, а е по-добре да се ограничите с проверени от времето радости.

Скорпион

Денят ще бъде успешен и обстоятелствата ще се подреждат в полза на Скорпионите. Ако имате възможност, ангажирайте всеобщото внимание, реализирайте полезни запознанства и покажете по възможно най-подходящия начин своите достижения, таланти и способности. Интересът на противоположния пол към Вас ще бъде огромен. Вероятни са интересни срещи и романтични увлечения. Влюбените ще могат да постигнат хармония и взаимно разбиране, както и да преодолеят отдавнашни разногласия. Бъдете внимателни при пътувания.

Стрелец

Вашият знак е известен със своето свободолюбие, но са малко онези, които знаят, че Вие сте и много предан партньор. Това е особено актуално, ако сте се запознали с човек на Вашето интелектуално ниво, и освен това сте усетили влечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те трябва да Ви разберат. А ако са Ви истински приятели няма да се учудят, ако след това се появите на улицата и с широка усмивка кажете, че е възможно, това да е любов.

Козирог

Днес малките радости в живота ще имат много по-голямо значение от какъвто и да е лукс. Ще получавате огромно удоволствие от връзката с природата, простотата и скромността. Животът на широка нога винаги изглежда много примамливо, но всега всичко, което е в повече, генерира напрежение, неприятности и прекомерни разходи. Така че сега е много важно да се съсредоточите на най-главното. Направете си списък на онова, което действително Ви е нужно, и ще се убедите, колко лесно може да си облекчите живота.

Водолей

Ако прекарате вечерта с приятели, опитайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се възприеме добре от някого от присъстващите и да последва голяма разправия. Не се опитвайте да изглеждате като останалите – всеки човек притежава индивидуална красота… И не позволявайте лошото настроение, с което Вашата половинка ще си дойде от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта навън ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби

Днес ще Ви се иска, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, разбира се, ще бъде много, много щастлива. Постарайте се да не се увличате: утре и настроението може да се промени, и парите да свършат. А изискванията на любимия човек в резултат на днешното глезене, може значително да нарастнат.

предишна статияВетровито и топло време днес
следваща статияПроменлива облачност днес и валежи на места