Начало Водещи Една от зодиите да очаква добра вест днес, друга – парична награда

Една от зодиите да очаква добра вест днес, друга – парична награда

1078
зодиак

Хороскоп за 26 ноември 2019г.

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци

Денят ще донесе доста ситуации, изисквайки спокойно и сериозно отношение. Не оставяйте без внимание нито своите, нито чуждите грешки. Ще Ви е нужна наблюдателност и желание да изучите детайлно всеки проблем, изискващ разрешение. Не се страхувайте че ще бъдете наречени педант и заядливец, а задавайте колкото се може повече въпроси и събирайте полезната информация малко по малко.. Възможна е появата на нови съюзници и хора, които ще играят голяма роля в бъдещия Ви професионален и личен живот.

Рак

Помислете, защо не Ви харесва у Вашия човек тази или онази черта. Може би с нея напълно може да се помирите, ако им сложите друго название?… Например не дрънкало, а обшителност; не лъжец, а фантазьор. Днес е благоприятен ден за експерименти и самовнушения. Опитайте!

Лъв

Днес звездите Ви препоръчват да посветите вечерта в гледане на детски филмчета, за да можете поне за малко да се върнете в онази възраст, в която всичко е било лесно, красиво, разбираемо, ярко и приятно. Може би от тази гледна точка и Вашите отношения ще изглеждат доста по-различно….

Дева

Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Везни

Може да бъдете подложени на силно негативно влияние отсрана, и затова само ще спечелите, ако предпочетете да игнорирате съветите, и действате по собствено усмотрение. При евентуални нови отношения, независимо от техния характер, не лентяйствайте, а намерете начин да проверите надеждността на партньора. Доверчивостта Ви през днешния ден преминава всички допустими граници. Творческият Ви и жизнен потенциал е висок, но от останалите сте склонни да изисквате повече, отколкото е по силите им. Това може да стане причина за конфликти и недоразумения. Ако се вслушате в доводите на здравия разум, всичко ще се разреши благополучно.

Скорпион

От този ден може да сте с „нов живот”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отказване от старите привички и навици. Малките неуспехи съвсем не означават, че трябва да се озлобите на целия свят, а звездите Ви съветват, да насочите всичките свои сили за повишаване на собственото си благосъстояние. Днес вечерта може да се случи някакво необичайно произшествие. Ще Ви бъде много необходима способността Ви навреме да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец

Днес ще бъдете в центъра на вниманието, но това едва ли ще Ви хареса. Цялата работа е в това, че Стрелците през този ден много повече ругаят и критикуват, отколкото да хвалят и поощряват. Освен това не са изключени някои глоби и ограничения. Колегите са настроени към Вас по-лоялно от ръководството, но и те си позволяват някои”бодилчета”. В личните Ви отношения присъства напрегнатост, но тя е от съвсем друг характер. Работата е в това, че възниква необходимост да обсъдите сложни въпроси, които по-рано сте заобикаляли с мълчание. Естествено, при това ще възникнат разногласия. Само че имате възможност да насочите дискусията в конструктивно русло, и да запазите мира.

Козирог

Не всичко върви гладко и има риск за неуспех във важна за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размисли безценно време, а от добрите резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече смелост, за да постигнете онова, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие възможност, да покажете своите възможности и талант, та затова не е зле да се опитате да удържите своя необоснован страх. Престанете само да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво – правилно…

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Отдавна е вече време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя гардероб и помислете за частичната му промяна. Какво лошо би имало, ако се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во все повече се доближава към нормалното, но това съвсем не означава, че всичко е минало. Неприятен казус може да развали настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте – може би причината е във Вашето омаловажаване на проблема. Днешният ден не обещава нещо свръхнеобичайно, ако не се опитате да си го осигурите с помощта на активно търсене на приключения. Днес са възможни кратни пътувания с делова или лична цел. Днес ситуацията съвсем не е оптимална по отношение на парични средства.

предишна статияВалежите продължават и днес
следваща статияЛекари обясниха защо преяждането с мандарини е вредно