зодиак зодии

Овен

Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Телец

Нима в живота Ви няма друго освен любов, мечти за любовта и планове, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекалено на този аспект в живота? Звездите Ви съветват през този ден да обърнете внимание на нещо друго: приятелство, хоби, професия… Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да станете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак

Днес ще бъдете ненадминат специалист за постигане на невъзможното.Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия любим човек ще бъде трудно да разговаря с Вас за чувства, тъй като ще бъдете прекалено заети.За целта той ще направи всевъзможни опити и ако имате някаква възможност, помогнете му за да решите тази не лека задача…

Лъв

Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева

Денят ще бъде много уморителен. Ще се наложи да се занимавате с неща, които не предизвикват у Вас особен интерес, както и да решавате чужди проблеми и да поправяте чужди грешки, допуснати от невнимателни колеги и партньори. Ще Ви дразни и това, че сякаш хората, които Ви заобикалят, не забелязват Вашите усилия, а даже и Ви стоварват допълнително работа. Колкото и да Ви е неприятно, и у дома няма да имате спокойствие. Освен различни утешителни и ободрителни мерориятия, са възможни и доста солидни разходи, предизвикани от растящите потребности на членовете на семейството.

Везни

Появява се възможност да укрепите своите позиции, да намерите нови съюзници , и да станете по-важна и влиятелна персона. Наистина, заради това ще се наложи да покажете зъби, но това си заслужава. За целта просто трябва временно да скриете своето миролюбие от околните, но съвсем не е задължително да се разделяте завинаги с това свое похвално качество. Много е важно своевременно да проявите инициатива в личния си живот. Ще имате възможност да завоювате сърцето на човека, които от отдавна Ви е симпатичен. Не е изключено неочаквано любовно признание, покана за среща и (или) приятен подарък.

Скорпион

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант , или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец

Не е за предпочитане да се шегувате днес с такива сериозни неща като раздяла смърт и тем подобни. Вашият любим човек упорито няма да разбира хумор от подобен род, но и е голяма вероятността, да се обиди. Та даже може и да Ви прочете досадна лекция за вредата от подобни мисли.

Козирог

Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Водолей

Казвайте на хората само онова, което искат да чуят. Или по- добре не говорете нищо, защото днешния ден не е подходящ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи днес между вас, то само ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са казали: „И в радост и в тъга се пазете един-друг”.

Риби

Днес ще Ви овладее чувство на леко безпокойство. Ще се терзаете от смутни съмнения и плахи предчувствия. Той защо не звъни? Къде изчезна предишния път? Не може ли поне да пусне един sms? Денят предразполага към сериозно безпокойство.

предишна статияУвеличение на облачността днес и валежи на места
следваща статияЕдна от зодиите да бъде готова за професионални трудности