зодиак зодии

Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Телец

Дори в ситуация, близка до критичната, не губете самообладание. Спорните въпроси решавайте по законен и честен път. Не проявявайте излишна агресия и не се опитвайте да подкупите заобикалящите Ви със своето обаяние. Където и да се намирате, не забравяйте чувството за дълг, дисциплина и лична отговорност. Навреме изпълнявайте препоръките на лекаря, началника или представителите на властта. Не забравяйте, че Вашият успех зависи от сътрудничеството с други хораи не се стремете към еднолично управление и пълен контрол над нещата.

Близнаци

Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения: ако бъдете прекалено самонадеяни, непременно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и манипулациите им може да се окажат доста болезнени. Не би било зле да се подготвите за разнообразни проверки, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на оригиналност и екстравагантност. Ако за Вас е важно да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте уважение към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете важни решения, отнасящи се до личния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете днес, зависи по-нататъшното развитие на отношенията ви.

Рак

Имате всичко, от което се нуждаете, за да направите впечатление на власт-имащите. Толкова сте общителни, че ще успеете да привлечете на своя страна всеки, който се изпречи на пътя Ви. Ще се наложи да имате работа с човек, с когото има отношения някой от Вашите приятели. Затова се убедете, че отношенията Ви са наистина чисти и прозрачни. Нали не искате, да навлизате в чужда територия? Използвайте своето очарование, за да изгладите напрегнатата ситуация.

Лъв

Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане. За да стигнете до положителен резултат, трябва да се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение. Ще имате възможност да се заемете с някаква интересна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на творец, нестандартно мислещ, и способен да взима оригинални решения.

Дева

Девите трябва да бъдат готови за разочарования от личен характер. За съжаление този ден ще донесе на представителите на знака не съвсем приятни новости. Освен това по никакъв начин няма да можете да се оправите и със собствените си желания – изглежда , че те противоречат на тези жизнени принципи, които винаги сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се превърне в последователно преодоляване на противоречие: отначало – вътрешни, а след това – отнасящи се до отношенията с обкръжаващия свят. Ще Ви стане значително по-лесно, ако престанете да искате невъзможното от себе си и околните.

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

Дори и най-обичайните неща изглеждат удивителни, когато се случват на някого за пръв път. Днешният ден Ви готви подобно преживяване. Не се вълнувайте – има на кого да разчитате!

Стрелец

Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.

Козирог

Днес късмета ще Ви съпътства . Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм Вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа!

Водолей

Изглежда месеци наред сте живели с капризни , недружелюбни и раздразнителни хора, съвършено нямащи желание да погледнат на ситуацията през Вашите очи. Сега сякаш нещата се оправят. Сега просто ще започнете да ги игнорирате, и то – да ги игнорирате от далече. Имате вече брошури , поговорете с туристическите агенции и изберете място. Нали не искате да пътувате сами?

Риби

Обикновено не е много трудно да Ви уговорят, да поемете ролята на миротворец, дори и да заемете твърда позиция по някакъв въпрос и да сте по-склонни да сътрудничите, отколкото да предизвиквате разногласия. В този конкретен момент случаят явно не е такъв. Вие ще отстоявате своето, без да се съобразявате, че това може да провокира конфликт.

предишна статияЗащо НАСА оставя мъжете в Космоса по-дълго от жените?
следваща статияИталия пропуска Мондиала след шокираща загуба от Северна Македония