Начало Водещи Една от зодиите в никакъв случай НЕ трябва да изневярява на принципите...

Една от зодиите в никакъв случай НЕ трябва да изневярява на принципите си. Какво да очакват другите?

1716
овен

Дневен хороскоп за 12 февруари 2018:

Овен 
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Телец

През първата половина на деня нещата ще се подреждат много удачно. Това време е много подходящо за работа, изискваща съсредоточеност и повишено внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте отчети и баланси, и да правите финансови планове. Не биха минали зле и преговори, тъй като бихте успели да намерите неопровержими доказателства за своята правота. Втората половина на деня е значително по-малко плодотворно време, но пък много приятно. Звездите ще Ви поглезят с позитивни емоции и неочаквани радости. Възможни са срещи, които ще повдигнат настроението Ви.

Близнаци

В дадения момент ще Ви бъде много трудно да намерите дори и най-крехкия баланс между Вашия обществен и личен живот и затова не се стеснявайте, да се обърнете за съвет онези, които вече са минали през това, през което Вие преживявате сега. Усилията си насочете в стриктно следване на своя път, и не обръщайте внимание на това, което се страхувате че другите хора очакват от Вас. Разбира се, че носите отговорност за това, което става в момента, но само до определена степен…

Рак

Възможностите, които се разкриват пред Вас са много, но да се възползвате от тях не е така лесно. Днес звездите Ви изкушават по всякакъв начин, проверявайки Ви за трвърдост на характера и вярност на принципи. Помнете, че на последните не трябва да изневерявате по никакъв начин и в никакъв случай. Колкото по-последователни бъдете в своите постъпки и решения, толкова по-добри резултати ще постигнете в крайна сметка. Подкрепата на близките Ви радва и въодушевява. Днес дори и хора, обичайно щедри на забележки, няма да се скъпят на комплименти и думи на одобрение. Нараства творческия Ви потенциал и се появяват отлични идеи, които успешно ще реализирате в скоро време.

Лъв

За днес не си правете грандиозни планове, защото при реализацията им може да възникнат проблеми. Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свършат много здрави и дълготрайни отношения. Исвен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Дева

Денят ще е дискомфортен и напрегнат. Ще Ви бъде трудно да се разберете с околните и неочаквано ще си дадете сметка, че близките не споделят Вашите възгледи и съвсем нямат намерение, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате конфликтите. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в последствие и да се откажете от много позитивни идеи, които изглеждат трудни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте спокойно и не го считайте за окончателно: скоро ще промените мнението си.

Везни

Трябва напълно да осъзнаете онова впечатление, което правите на хората. Много често подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и веднага си тръгвате, без да си давате сметка, че току що сте шокирали някого. Разполагате с много повече внимание, отколкото предполагате, и хората, на които се опитвате да направите впечатление, отдавна са забелязали това. Следващия път, когато правите съд, изчакайте след кулминацията и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се разпространяват маоколо придобиват самостоятелен живот.

Скорпион

Очаква Ви относително спокоен ден, свързан не толкова със събития, колкото с предвкусване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате много внимателно всичко ставащо, като едновременно с това си правите изводи и градите планове. Всичко зависи от мащабите на Вашите лични цели. Колкото по-големи са те, толкова по-бързо трябва да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от подкрепа много повече от друг път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако днес сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, след това ще съжалявате, че не сте овладели емоциите си.

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с неинтересни , но много полезни и нужни неща. За съжаление, колкото и да се убеждавате, че заради поставената цел трябва да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се увеличи. Може да проявите малко хитрост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят изведнъж ще стане по-лек и приятен. В семейството са възможни разногласия, но все пак ще успеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата мисия може да Ви накара да забравите собствените си интереси, но това няма да доведе до сериозни загуби.

Козирог

Днес ще срещнете някого, с когото ще говорите на един и същ език и ще се разбирате даже и без думи, сякаш си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика помежду ви, не губете връзка с този човек.

Водолей

За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В крайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби

Добре е, носните кърпички да са Ви под ръка, тъй като може да Ви потрябват. Предстои Ви подсмърчайки да изкарате още един ден. Вашият знак е известен като много съпричастен, та по тази причина не Ви е нужен особен повод. Обезателно вземете предпазни мерки и следете за своето емоционално състояние. Това е още по-актуално, ако наблизо до Вас се появи някой определен човек с особено изражение на лицето…

предишна статияНона Караджова: Колко от протестиращите за мръсния въздух слязоха от колите си?
следваща статияНИМХ: Максималните температури ще са между 3 и 8 градуса