зодиите

Овен

За съжаление днес ще се наложи да приемате на вяра всичко, което говори Вашия любим човек, та даже и това, което се опитва да каже . Затова бъдете пределно предпазливи, особено ако става дума за нещо, не виждано до този момент… Не взимайте прибързани решения – всяко нещо може да почака ден-два.

Телец

Не се страхувайте, да си правите смели планове! Днес вярно оценявате собствените си способности и точно предвиждате, как ще се развивиат събитията, така че няма за какво да се замисляте. Освен това може да пристъпите към реализацията на предишни замисли, тъй като на Ваша страна днес са не само обстоятелствата, а и много влиятелни хора. За съжаление, е възможно влошаване на самочувствието, и опасността от простудни заболявания е много голяма. Какво да се прави – променливо време!… Бъдете предпазливи , ако пътувате, тъй като днес не са изключени неприятни произшествия по пътя.

Близнаци

През този ден ще разберете, че на своя любим човек може да имате доверие, и даже повече, отколкото сте считали по принцип за възможно и допустимо. Постарайте се да направите всичко възможно, за да се запази доверието за колкото се може по-дълъг период. От Вас зависи действително много.

Рак

Още от рано сутринта ще се окажете в идеално положение да постигнете нещо много важно, особено в отношенията с другите хора. Ще Ви бъде много по-лесно да установите партньорски или романтични отношения, защото сега много лесно ще общувате и ще бъдете изпълнени с ентусиазъм. При Вас започва много конструктивен период. Уверени сте в своите сили, а желанието Ви да промените живота си към по-добро, е силно като никога.

Лъв

Днес у Вас може да се натрупат известно количество негативи по отношение на Вашия любим човек. Не задържайте негативните емоции у себе си. Ако чувствате, че трябва да се изговорите, разкажете всичко на някой добър приятел. Той ще Ви разбере и няма да Ви издаде…

Дева

Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни

На работното си място може да се сблъскате със сериозни проблеми. Не е зле да се замислите, как да промените създалите се неблагоприятни отношения с шефовете и колегите, защото ако не го направите, в скоро време ще се окажете заобиколени от недоброжелатели и конкуренти. Възможни са разногласия с отдавнашни партньори, които да поискат преразглеждане на условията за сътрудничество. Съвсем не така стоят нещата при личните отношения: тук, в крайна сметка, е съвсем ясно кои е враг и кой –не. Но въобще не си и мислете, че ще можете да общувате само с онези, които са Ви симпатични. Денят ще изисква контакти и с недружелюбно настроени хора

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска , да Ви помогне в реализацията на някаква Ваша цел, или осъществяване на някаква Ваша мечта.Ще Ви оказва помощ както с думи, така и с дейстия. Само че на моменти не само че няма да Ви помага, а направо ще Ви пречи… Но главното е порива и желанието му да бъде полезен!

Стрелец

Толкова убедителни ще бъдете днес, че ще бъде решително невъзможна съпротивата на Вашата воля. Задачата Ви е, да намерите достойно приложение на своята воля. Не искате да проспите всичко, нали?

Козирог

Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, готови да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако поради своята младост или недоглеждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте много с хората. Дори и най- добрите Ви пориви, ще бъдат жестоко осмени.

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Откажете се от експериментите. Този ден сякаш специално е предназначен, за да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате добрия пример. Ако внимателно наблюдавате заобикалящите и анализирате допуснатите от тях грешки, ще си дадете сметка, какво не трябва да правите, но какво трябва да предприемете, за да достигнете целта, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни впечатления ще Ви подари общуването с приятели. Може да посрещате гости и да организирате развлекателни мероприятия, а ако дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.

предишна статияТурска котка спечели Международния конкурс за щастливи и красиви котки
следваща статияУмерен вятър, променлива облачност и непроменени температури днес