октомври

Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Телец

Размишленията, които са Ви държали под напрежение до днес, през това денонощие вече няма да са толкова актуални. Ако през предишния ден Ви се е случило нещо неприятно, много сте уморени или инициативата Ви е претърпяла поражение, през този ден ще можете да забравите за тези досадни обстоятелства и ще започнете да гледате в бъдещето по-оптимистично. Възможно е явно подобряване на отношенията с началството, приятелите или висшестоящи лица. Може да се окаже че имате таен покровител или съмишленик, които да са готови да Ви помогнат, без да афишират своята персона.

Близнаци

Хубав ден, в който във вашите отношения да се появи трети. Но не излишен и даже не запасен! Просто някой, когото ще обичате и ще ви се иска да се грижите за него. Заедно. Котенце, кученце, папагалче или бебе – решете сами. Само че обезателно решете този въпрос заедно…

Рак

Денят едва ли ще премине без разочарования, но за това няма кого да обвинявате. Просто се рушат илюзии, които сте поддържали дълго и старателно. В такъв ден ще е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много, а и силни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, но я търсите не точно там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и мъдър съвет, и реална помощ.

Лъв

През този ден се постарайте да отделите на личния си живот колкото се може повече време и сили. Това, разбира се, съвсем няма да бъде лесно, но пък Вашият любим човек изцяло ще оцени старанията Ви. Ако още не се е появил в жиовота Ви, и днес това може да стане.

Дева

Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние – съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни

Проявете гъвкавост. Именно това качество днес може да Ви избави от трудности, неприятности и разочарования. Вие не само умеете да се приспособявате към обстоятелствата, но и да извличате полза от всякакъв развой на събитията. У околните това предизвиква куп разнообразни емоции – от възхищение до завист, но няма да се „обогатите” с нови врагове. Възможни са разправии с представителите на по-възрастното поколение. Може да се наложи да имате единно мнение по въпроси, касещи имущество и финанси. Най-добре е , да не смесвате любовта и парите – този коктейл днес ще има крайно неприятен послевкус.

Скорпион

Колкото и невероятно да звучи това, но вече сте се уморили да пазите тайната – най-вече за това, че Ви се иска целият свят да узнае за тази прекрасна връзка, която е възникнала между Вас и един определен човек. Обикновено нямате нищо против погледите, хвърлени крадешком, и тайните срещи, но не и в този случай. Ако сте решили, отстоявайте своето!

Стрелец

Трудничко ще се окаже през този ден , Вашият любим човек да обясни, какви точно чувства изпитва към Вас. На практика с една дума чувствата му и не могат да бъдат описани: това ще бъде смесица от няколко много различни, даже противоположни чувства, от които сумарно ще се получи удивително съчетание.

Козирог

Каквото и да Ви съветват приятелите за Вашите любовни връзки, постъпете така, както сами смятате за необходимо. Не трябва да разчитате на чужд опит, защото това така или иначе няма да Ви помогне.

Водолей

Това е благоприяте ден за всички, които се занимават с някаква (нова за себе си) работа. Именно днес ще успеете правилно да се разпоредите с всички свои ресурси, както и да намирате единствено верният изход от всяка сложна ситуация. Ще бъдете много възприемчиви към позитивните външни влияния и ще сте защитени от негативните, поради което ще се чувствате напълно комфортно. Денят ще е много подходящ за покупки, свързани с обзавеждане на жилището, и с въвеждане на ред в него. Във всичко, с което се занимавате, ще внасяте елемент на творчество, и затова всичко ще Ви изглежда увлекателно.

Риби

Постоянното пребиваване в центъра на внимание може просто да Ви изтощи, даже и ако сте обкръжени от топла атмосфера. В някои отношения е по- добре временно да преминете на втори план. Това ще Ви даде възможност да не се чувствате задължени да взимате участие в неприятни беседи, а и да не се занимавате безполезни неща.

предишна статия„Мръсен малък вирус“: новата песен на Иги Поп
следваща статияСлънчев ден, температурите ще се повишат