зодиите

Овен

Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Телец

Точно Вие сте човекът, който може да направи този ден интересен и весел и за себе си , и за своите приятели. Телците отлично се справят с организация на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Не може, обаче, да се каже, че този ден ще премине съвсем без трудности. Възможни са проблеми в семейството. Едва ли ще успеят да запазят спокойствие тези, които имат деца, защото ще им бъдат поднесени неприятни сюрпризи. Ще се наложи да решавате проблемите на подрастващото поколение, а това е не толкова уморително, колкото отговорно и трудно.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак

Трябва да бъдете прекалено внимателни в работата си – за допуснатите днес грешки ще се наложи да платите доста скъпо. Възможни са проблеми в реализация на проекти, които са били измислени и планирани от Вас: ще се намерят доста пропуски и недостатъци. Запазете спокойствие: всичко, което става днес е нормална работна ситуация и въобще не е катастрофа. Професионалните проблеми ще се отразят и на отношенията с близките Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и ако не се справите с тях днес, утре може да са двойно повече.

Лъв

Днес Вашият любим човек ще Ви задава въпроси, отговорът на които ще Ви се струва очевиден и разбиращ се от само себе си. Само че не трябва да се дразните, или да се опитвате да го накарате, поне малко да помисли . Повече отговори ли са, по- малко обида и разстройства ще има.

Дева

Именно Вие сте този човек, с когото може смело да се споделят тайни. Никога не бихте ги споделили с други хора, които не са посветени в тази тайна. И ако смятате, че не трябва да се говори за нея на когото и да било, нищо няма да споменете, колкото и да Ви се иска. Днес, когато ще бъдете изправени пред избор, дали да разкажете на някого подробности, които сте научили като тайна, или да запазите тази тайна, за да не се разкрие, ще вземете абсолютно правилно решение.

Везни

Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и влиятелни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще. Не по-малко положителен факт може да стане участието Ви в някакъв мащабен неформален проект, оригинална акция (например благотворителна), в презентация, в юбилей, или в някакво близко по дух мероприятие. Не се отказвайте от срещи с приятели и от възможността да възобновите връзките с бивши съмишленици. За съжаление денят може да бъде развален от рязко влошаване на самочувствието. Погрижете се за своето здраве и рязко намалете натоварването, ако не искате да се разболеете. По-дълъг престой на открито би Ви се отразил прекрасно.

Скорпион

Вие сте практичен и земен човек – за това никой не спори. Но освен това сте и много духовни и способни да виждате дълбок смисъл в ежедневните неща, които Ви обкръжават. За Вас сградата не е само конструкция от строителни материали и стъкло. Тя е за Вас и изражение на човешките амбиции, творчество и страх от смъртта. Такъв начин на мислене ще Ви даде възможност да видите истинската същност на всяко нещо, към което погледнете.

Стрелец

Днес ще допуснете няколко досадни грешки по време на общуването с Вашия любим човек, но те не трябва да огорчават нито Вас, нито него, до колкото от грешки не е застрахован никой, и вие , като здравомислещи хора, трябва да ртазбирате това.Иначе ще останете с едно неприятно чувство за неудовлетвореност в душите си…

Козирог

През този ден най-важното е, да Ви бъде уютно и комфортно. За достигане на тази цел са добри всички средства. Всъщност, никой няма да Ви създаде необходимите условия по-добре от любимия човек и затова му намекнете за своите желания. Всъщност, ако намеците не помогнат, ще трябва да се справите със собствени усилия.

Водолей

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

Риби

Някъде в промеждутъка между обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква тайна, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята интуиция. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат последствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на чувството за вина, ако решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе яснота е най-добрата тактика за всички, въвлеченив в нещата.

предишна статияСлънцето се показва, температурите леко се повишават
следваща статияАПИ: На много места има ограничения в движението заради ремонти