Начало Хороскоп Една от зодиите ще загуби доверието към половинката си, тъжен ден за...

Една от зодиите ще загуби доверието към половинката си, тъжен ден за друга

1336
зодиите

Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец
Днес доверието ще стане препъни-камъкв отношенията Ви с любимия човек. Имено поради неговото отсъствие между Вас може да възникнат много горещи спорове, които могат да повлекат след себе си повече от неприятни последствия. Постарайте се да вярвате и дайте възможност да повярват и във Вас.

Близнаци
Този ден ще Ви донесе много грижи и ще представи пред Вас огромен брой задачи, изискващи незабавно разрешение. Въпреки че имате не малко надеждни съюзници, по-голяма част от работата ще се наложи да изпълнявате самостоятелно. Пък и никой не би се справил с нея така добре, както Вие… Вечерта са възможни приятни срещи или посещение на културни мероприятия. Дръжте се по-близо до творчески настроените личности, защото общуването с тях ще разшири Вашите хоризонти.

Рак
Днес Вие ще бъдете донякъде груби с Вашия любим човек , дори и сами да не забелязвате това. Може пък днес чувствителността му ще се окаже повишена? Така или иначе звездите Ви препоръчват да внимавате за това, което говорите, а и как го казвате….

Лъв
Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внесте бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно : ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизма си. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става! При Вас това се получава доста добре…

Дева
Тъжен ден, който наистина може да Ви закара, да си спомните тъжната история на Ромео и Жулиета. На пътя Ви може да се изпречват най-абсурдни препятствия, създавани основно от роднини и близки. Не позволявайте никакви изисквания на домашните, да Ви накарат да отмените срешата си!

Везни
Днес на Вашия любим човек няма да се наложи за всичко да Ви наполня няколко пъти. По-скоро Вие ще влезете в ролята на негов органайзер, за да му подсказвате какво трябва да прави след това и какво не трябва да забрави.Важното е да правите това естествено и деликатно, за да не обидите или унижите Вашата половинка.

Скорпион
Днес си струва да поговорите със своя любим човек за високото и дълбокото. Не, разбира се, за Айфеловата кула и Марианската падина, а за култура, изкуство, поезия, философия и други интересни неща. Навярно има какво да си кажете един на друг и за какво да обмените мнение…

Стрелец
Сериозни проблеми няма да възникнат, но въпреки това настроението Ви по никакъв начин няма да може да бъде наречено добро. Ще бъдете обхванати от безпокойство, за истинските причини за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било друг. Ще бъдете обкръжени от внимание, но това ,в крайна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се опитват да Ви развеселят и ободрят, само ще Ви напомнят за проблемите. Денят е успешен за решаване на търговски задачи. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде много обострен. Може да обмислите едри покупки и инвестиции, в това число и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и кредит няма да Ви бъде отказан.

Козирог
Бъдете по-предпазливи с физическото натоварване. Днес то може да Ви навлече проблеми със здравето. Не са изключени и малки травми по време на работа. Даже и не си помисляйте, че ще се справите бързо с цялата работа – нали знаете, че на Вашия знак е свойнствено забавеното действие. Запазването на мира в отношенията с близките става трудна задача. Ще се наложи да правите отстъпки, а упоритостта Ви може да доведе до конфликт. Приятели, попаднали в сложна ситуация, ще се обърнат към Вас за съвет.

Водолей
Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби
Мъдрост и разсъдливост ще са Ви много необходими през този ден, когато се отнася за отношенията с Вашия любим човек.В противен случай скандалите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не действат благоприятно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка утре, а днес се постарайте да потърпите.

предишна статияЧовекът-паяк се бори с тютюнопушенето в Русия
следваща статияВалежите продължават и днес. Температурите остават високи