Начало Водещи Една от зодиите да се приготви за голяма изненада. Друга я очаква...

Една от зодиите да се приготви за голяма изненада. Друга я очаква среща с любовта

1650
зодиите

Хороскоп за 9 юни 2018г.

Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да знаете това, но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който според Вас не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, а и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми – просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я изпуснете….

Близнаци

През целия ден може да изпитвате някаква неудовлетвореност то това, което имате: от размера на жилищната площ, с която разполагате, от служебното си положение или авторитета, който имате в определени среди. За съжаление точно сега не всичко, което имате, ще може да се изпълни, та по тази причина ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши надежди може да се окажат безпредметни, или прекалено оригинални. Освен това днес не е денят, когато Вашите надежди ще се изпълняват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава идея, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е необходима работа.

Рак

Желанието на вашия партньор през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това удивление – приятно или не съвсем, за сега остава неизвестно. Всичко ще зависи от конкретната ситуация, и Вашето поведение в този момент.

Лъв

През този ден може би трябва да предпочетете официалните контакти, изпълнение на професионалните задължения и обсъждане на сериозни теми( например съвместни с някого дълготрайни планове). Кратко делово пътуване може да Ви донесе допълнителни неудобства. Успехът Ви ще зависи от Вашата грамотност, оперативност и организираност, а също и от умението Ви да се държите коректно. Това не е онзи ден, в който в чужд манастир да може да наложите свой устав. Не натрапвайте на останалите своите изисквания. Приемете като необходимост предлагания от тях режим на общуване.

Дева

Вашата задача за днес е да планирате съвместния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия любим човек трябва да Ви обича още повече, е доста трудно, но да решите кога заедно ще отидете на театър, кино или изложба, е напълно по силите ви. Само си запишете всичко, че иначе ще забравите.

Везни

Строгите ограничения, които са Ви пречели в последно време, най-сетне ще изчезнат – или от самосебе си, или с нечия чужда помощ. Ще Ви останат много свободно пространство и енергия. Този ден моеже да се превърне в каквото Ви е угодно, та затова използвайте своето въображение и си намерете занимание, което ще Ви е по сърце. Най-сетне ще имате простор за маневри. Това ще Ви даде прекрасния шанс да разширите своите хоризонти, и ще пуснете в живота си нови хора.

Скорпион

От сутринта Ви очаква щастливо и оптимистично настроение, щедрост в отношенията към другите и обществена популярност. Времето е прекрасно за прояви на музикална, художествена и романтична активност. Обществената Ви дейност вероятно ще бъде свързана с религия, философия о чужбина. Възможно е да се окаже вариант за пътешествие за удоволствие, или заради развиване на интерес към чуждестранен формат на изкуството.

Стрелец

Вашият любим човек днес няма да има желание да Ви пуска дори и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.

Козирог

Много благоприятен ден за общуване. Днес с обкръжаващите може да говорите буквално за всичко, което Ви мине през главата – ще Ви разберат правилно. Личният Ви живот се променя към по-добро. Ако сте самотни, ще имате възможност за интересни запознанства. Денят е много подходящ за посещение на светски мероприятия.Ако си останете у дома, няма да скучаете. Весела комедия, мажорна музика или книга с щастлив финал ще помогнат за създаване на добро настроение. Звездите са на Ваша страна.

Водолей

Днес с Вашия любим човек ще има не само за какво да поговорите, а и за какво да помълчите. Това ще даде възможност да поговорите с очите, ръцете и душите си. Постойте , макар и за няколко минути, мълчаливо, и ще усетите какво умиротворение ще усетите.

Риби

На Вашия любим човек днес ще му бъде все едно, какво ще си помислите за това или онова негово действие и затова за известно време той ще стане наистина неконтролируем и неуправляем. Но пък в крайна сметка той сам си е господар, а и става дума на първо място за неговия живот.

предишна статияЗавръщат се следобедните валежи
следваща статияАПИ: И днес има ограничения за камионите по автомагистралите