Начало Водещи Една от зодиите да очаква финансови стимули, друга – пътуване

Една от зодиите да очаква финансови стимули, друга – пътуване

1425
зодиак

Хороскоп за 10 август 2018г. 

Овен
Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Телец

Предстои Ви да изпитате себе си за надеждност. Неочаквана среща с някого ще Ви накара да преживеете прилив на емоции, който може да стане не безопасен за Вапето здраве. Едва ли си заслужава да си позволите да паднете в несвяст! Този приьом е добър само в случай, че сте сигурни , че на помощ ще се притече точно този човек, вниманието на когото толкова искате да ангажирате.

Близнаци

Каквото и да се случи днес помежду ви, то само повече ще Ви сближи. А това значи, че всякакви неприятности и препятствия в живота не могат да Ви изплашат, щом сте заедно. Нали помните: лесно се чупи една пръчка, но съвсем не така стоят нещата с цяла връзка. Това е валидно и за този ден…

Рак

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас се грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате, на своите близки.

Лъв

Чувствате, е на практика в работата сте попаднали в задънена улица. . Това не е най-приятното състояние, но ако обсъдите своите отдавнашни мечти, , отново ще усетите надежда. Открити сте за нови идеи, но много силно Ви напряга чувството, че трябва незабавно да вземете решение по този повод. Ангажирайте мозъка си и творческото решение само ще се появи…

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни

Имате шанс да удържите победа над отдавнашен съперник, но да направите това сам , ще е доста трудно, та затова е добре да помолите някого за помощ. Може да завържете полезни познанства или да укрепите вече съществуващи връзки. Това няма да е трудно, тъй като днес интуицията ще Ви помага да намерите верния тон в общуването с любимия човек. Може да се занимавате с планиране, в това число и дългосрочно. Днес ще успеете да отчетете всички фактори и да не допускате грешки. Само че Вашата сериозност може да попречи на непринуденото общуване с приятели. Изглежда сте човек, кпйто не е настроен за веселби.

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец

Общата картина на живота ще изглежда все по-оптимистично, ако само свалите сивите очила, които така упорито носите напоследък. В даден момент звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия личен живот ще заблести в различни багри, стига само да съумеете да направите крачка в необичайна за себе си посока. Престанете да подтискате своите природни инстинкти и да се приемата като мрачен тип, какъвто всъщност съвсем не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което очаква да се измъкне навън и да си поиграе.

Козирог

На Козирозите днес звездите препоръчват, повече да работят. Или поне се опитайте да покажете толкова бурна трудова дейност, че те да изгубят желание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-вече за членовете на семейството – те особено активно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Денят е подходящ за нови срещи и запознанства. Добре ще преминат приятелските мероприятия . Ако решите да излезете на природа, ще можете да си намерите нови приятели и прекрасно да си прекарате времето. Полезно би било, ако се разходите по магазините и се снабдите с нови и необходими неща, на които ще се радвате дълго време. През деня ще бъдете уверени в себе си и енергични, но е по- добре да избягвате обучението и интелектуалните занимания. Днес концентрацията на вниманието Ви няма да е на ниво.

предишна статияАПИ: Забранява се движението на камиони. Вижте кога и къде?
следваща статияДнес е Световният ден на мързела