Начало Спорт Еди Хърн: Още не сме се разбрали за Пулев – Уайт

Еди Хърн: Още не сме се разбрали за Пулев – Уайт

699

Промоутърът на Дилиън Уайт Еди Хърн обясни, че тепърва предстои да бъде постигната сделка за евентуален мач на 21 юли между клиента му и Кубрат Пулев, който да бъде елиминационен за позицията на официален претендент за световната титла на Антъни Джошуа във версия Международна боксова федерация.

“21 юли е потенциалната дата за следващия мач на Уайт, но все още предстои да договорим условията с Кубрат Пулев и промоутъра му Кале Зауерланд. Това би бил елиминационен двубой за претендентското място за титлата на Антъни Джошуа.

Дилиън е в най-добрата си форма, ръката му е възстановена и той иска да се бие отново съвсем скоро. Той е първи в ранглистата на WBC, ще има мач за първото място на IBF, а е пети-шести в WBA и WBO. Това е човек, който съвсем скоро и съвсем заслужено ще получи мач за световната титла и вярвам, че може да я спечели. Ако Дионтей Уайлдър не възмъжее и не се изправи срещу Джошуа, то Уайт също е вариант за съперник, ако иска да заработи малко пари”, обясни Хърн пред Sky Sports.

предишна статияЛесен начин да се отървете от зъбобол
следваща статияГръцкият атлет Аргирио Папатаносопулос спечели маратона на Северния полюс