зодиак

Овен

Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Телец

Не давайте възможност на тези, които Ви заобикалят да „ изключат” двигателя, ако Вие имате друго виждане по въпроса. Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти , и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно! Продължавайте да вървите напред!

Близнаци

Предстои да се сблъскате с недоброжелателно настроени хора. Особено неприятно е това, че противниците умело ще използват всички Ваши грешки и погрешни ходове, и в крайна сметка излиза, че за собствените си проблеми сте виновни Вие, и само Вие. Може да разчитате на помощта на хора, с които успешно сте си сътрудничили в близкото минало , но опитите да възстановите много стари връзки, са обречени на неуспех. Днес може да бъдете увлечени от нова идея или привлекателна особа, тъй като Вие, както и всички представители на Вашия знак, много лесно губите главата си от всичко, което не се вписва във всекидневната рутина. Възможни са завладяващи романтични приключения, но сериозни отношения едва ли ще започнете.

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв

Урокът, който днес трябва да усвоите, се заключава в разбиране на това, че настойчивостта наистина се отплаща. Затова когато днес се събудите, направете калорична закуска и се облечете така, че дрехите да не затрудняват движенията Ви. Днес трябва да се чувствате комфортно и да бъдете готови да преминете към активни действия, щом се окаже удобен момент. Вашите постоянни усилия ще бъдат с такъв ефект, какъвто и не бихте могли да си представите. Затова ако има място, на което бихте искали да бъдете, или човек, с който искате да се запознаете, продължавайте да действате, и направете това възможно.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни

Макар и да имате състезателен дух, днес тази игра, която играете с някого, ще Ви омръзне. Даже и Вашият партньор е започнал да я намира малко уморителна. Позвънете му или му пишете по електронната поща, за да сложите край на създалата се ситуация. В този момент просто трябва да се концентрирате на по-важни неща в живота, а ако това означава, че за целта ще трябва да скъсате отношения, нека бъде така. Понякога някои неща просто не заслужават вложените усилия. Ако това не е интересно, значи не е правилно.

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Вие сте много задълбочен човек, а това е отлична изходна точка в случаите, в които се налага да казвате неприятни истини. Организирайте си допълнително търсене на информация, за да се убедите, ча сте запознати с всички факти, а после се настройте да формулирате нещата така, както са според Вас. Вашето изключително внимание към всички детайли на ситуацията ще Ви направи добра услуга. Най-вече аудиторията Ви ще се окаже много по-възприемчива, отколкото сте се надявали.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

предишна статияТопъл летен ден с кратки превалявания на места следобед
следваща статияСелена Гомес забрави Бийбър: Изтри всичките им снимки в социалните мрежи