зодии

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Никой не може да отрече това, че сте щастлив човек! Щом ситуацията е започнала да става интересна, Вие сте се оказали на най-доброто място, на първия ред! Определено сте в центъра на събитията и трябва да се подготвите за това, което е все още в сила. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има предвид какво предстои днес, очаквайте леко объркване и забързани сигнали. Всичко това е нормално и ще Ви бъде от полза, принуждавайте се да забавите ход. Енергията , която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, но трябва да се постараете, да бъдете наравно с тях.

Близнаци

Всичко ново и необичайно сега лесно привлича Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае колко в тези направления, които смятъе за най-важни, а и интересите Ви съвсем неочаквано може да се преместят в друга плоскост. Любопитството и желанието Ви да общувате вероятно ще вземат връх над душевните Ви преживявания и практически устреми. Независимо от това, че денят способства за различни контакти, запознанствата от това време в последствие може да се окажат не така дълготрайни, както сте се надявали.

Рак

Макар че началото на деня няма да е богато на събития, Вие ще сте неспокойни. Причина за безпокойство наистина има – скоро ще се изясни, че Вашите позиции не са така надеждни, както е изглеждало по-рано; приятелите също не са надеждни, а любимия човек – не така любим. Не бързайте! Обстоятелствата днес не са достатъчно благоприятни, но голяма част от съмненията Ви са породени от специфичното възприемане на света, което Ви е свойствено днес. Трябва да се направи пауза, да се отложи решаването на важни въпроси и да сте предпазливи в изказванията си. Скоро ще разберете, че нищо не е така лошо.

Лъв

Каквото и да става , запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие…”

Дева

През този ден ще бъдете отговорни за своя любим човек, както никога до сега. Ще отговаряте за него примерно както майка за дете. Разбира се, Вашата половинка няма да е толкова беззащитна, но в сърцето Ви по този въпрос ще има съвсем друго мнение.

Везни

Професионалните разногласия стават все по-големи. Може да пострадате поради нелоялност на деловите партньори или небрежност на колегите. За много Везни сериозен проблем ще станат несправедливите изисквания, предявени от ръководството. Финансовите перспективи са не лоши, като са възможни парични постъпления. Вероятни са проблеми при обшуването с близките, но до конфликти няма да се стигне. Ще успеете да предотвратите разправиите, да урегулирате семейните противоречия и да обясните на любимия човек, че за обиди и недоволство няма причина.

Скорпион

През този ден трябва да постъпите с Вашия любим човек така, както бихте искали той да постъпва с Вас. Разбира се, ако му подарите букет цветя, бе бива да очаквате същия букет и от него, но на ответен знак на внимание напълно може да разчитате.

Стрелец

Ще се сблъскате със сериозни професионални проблеми и ще се наложи да признаете, че не сте избрали възможно най-верния път, и е време да започнете отстъпление, ако, разбира се, сами не искате да се напъхате в улица без изход. Имате шанс да разчитате на подкрепата на влиятелни хора, но не забравяйте, че тяхната благосклонност ще е подплатена от личен интерес към Вас. Единствената заплаха за Вашите лични отношения са непредсказуемостта и непоследователността на собственото Ви поведение, а Вие ту сте обхванати от дружелюбност, ту сте обидчиви и раздразнителни. Стегнете се, защото иначе общуването с Вас ще стане сериозно изпитание за Вашите близки.

Козирог

Козирозите могат да използват този ден за уреждане на някакви отдавнашни конфликти и разногласия. Дипломатическите таланти на представителите на знака днес ще се проявят особено ярко, така че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всякакви преговори ще изискват сериозни емоционални загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие – това помага да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Днес ще мислите оригинално и нетривиално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения. А и съвсем не е задължително, те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашия любим човек Ви бъде малка „спирачка” и да Ви е критик в полза на здравия разум.

предишна статияРазкъсана облачност и покачване на температурите днес
следваща статияДнес ще е слънчево и топло