зодиите

Овен

Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък – няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно…

Телец

Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.

Близнаци

Забравете за всички условности и днес, в някакъв момент, поканете своя любим човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго ярко събитие, а мястото да е дневната или дори кухнята, а музиката да идва от някакъв малък приемник… Антуражът не е важен. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак

Денят ще се окаже изключително спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава възможност да обсъдите много вълнуващи въпроси. Бъдете искрени и не се съмнявайте, че Ви разбират правилно. Освен това денят е подходящ и за големи покупки.

Лъв

Днес Вашият любим човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което съвсем буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че точно Вие сте го накарали да погледне на това качество по друг начин. Може да бъдете поласкани.

Дева

За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то завинаги.

Везни

Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион

Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или онези решения. Опитайте се да вземете под контрол всичко, което Ви тласка към разни постъпки, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва много голямо влияние и затова е във Ваш интерес напълно да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В отношенията с колегите е възможно днес да се наложи да излезете от рамките на привичните действия, за да покажете, че са длъжни да се съобразяват с Вас. Сега сте на сто процента готови за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете особено внимателни, най-вече ако те имат романтичен характер.

Стрелец

Сериозни проблеми няма да възникнат, но въпреки това настроението Ви по никакъв начин няма да може да бъде наречено добро. Ще бъдете обхванати от безпокойство, за истинските причини за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било друг. Ще бъдете обкръжени от внимание, но това ,в крайна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се опитват да Ви развеселят и ободрят, само ще Ви напомнят за проблемите. Денят е успешен за решаване на търговски задачи. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде много обострен. Може да обмислите едри покупки и инвестиции, в това число и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и кредит няма да Ви бъде отказан.

Козирог

Старайте се да се махнете от натрапеното Ви сътрудничество , както и от силовото разрешаване на съвместните проблеми. Съблюдавайте твърдо буквите на закона в деловата работа и бизнеса. Много е важно да подобрите методите си на работа, и да внесете конструктивни промени в професионалната дейност.

Водолей

Ако споделяте всички свои лични тайни с близки приятели, е верен начин да се сближите, но също така е и верен начин да ги направите достояние на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши тайни. Невинните коментари може да прераснат в рискован разговор с член на Вашето семейство. Не жалете времето , в което трябва да останете на саме със себе си, и се успокойте.

Риби

Днес навярно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фантазия, отколкото традиционализъм. Новите Ви идеи са толкова хубави, че заобикалящите Ви с желание ще се захванат да помагат за тяхната реализация. Може да се правят големи покупки и изобщо да се разпораеждате със своите гинанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в отношенията си с околните . За целта можете тактично и деликатно да изкажете натрупалото се у Вас недоволство и своите претенции, или да изпълните собствените си отдавнашни обещания. Помнете, че всякакви разногласия и конфликти през този ден може да бъдат урегулирани сравнително лесно.

предишна статияОтново променливо, но топло време и днес
следваща статияЗначителна облачност и превалявания ни очакват днес