зодиак

Овен

Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност, както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Телец

Днес звездите не Ви препоръчват да спорите със своя любим човек, дори и съвсем точно да знаете, че Вие сте прави, а той –не. Дайте му възможност макар и за малко да почувства своето превъзходство пред Вас. Сега това наистина му е много нужно.

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква…

Рак

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Лъв

Днешният ден е подходящ за работа над мащабни проекти и решаване на сложни задачи. Придвижвайте се към целта с малки крачки, без да проявявате прекомерно усърдие, нито излишна настойчивост. Гъвкавостта и дипломацията ще се окажат значително по-ефективни, отколкото ултиматумите и „военните действия”. Бъдете по-търпеливи и в личните отношения.. Да, разбира се , че е трудно! Вашата половинка съвсем не е подарък и затова не е чудно, че от време на време Ви се иска да избягате на някъде от нея. Но щом сте заедно, значи това е нужно и на двамата. Сега ще се наложи или да търпите скандали и капризи, или да ги избягвате. Изборът си остава за Вас.

Дева

Днес трябва да запознаете своя любим човек с нещо много важно, с което никога и никого до сега не сте запознавали. Това ще бъде много отговорна крачка, символизираща още по-голямото ви сближаване. Затова предварително помислете, до колко сте готови за това.

Везни

Така Ви се иска да споделите с приятелката всичко онова, което става между Вас и Вашия любим човек! Но преди да започнете разказа си, помислете дали това няма да стане повод за недоеолство от страна на Вашия любим човек? Не на всеки е приятно да се изнасят на показ различни страни на личния му живот пред чужди хора.

Скорпион

Търсете в очите на ближните си съчувствие, а не възхищение. Когато го намерите, ще знаете , към кого трябва да се обърнете за помощ, в случай на нужда. И едновременно с това ще си изясните, кой само Ви пуска прах в очите.

Стрелец

През това денонощие може постепенно да се превърнете в чоек, който иска колкото се може повече да се наслади на живота. Възможно е да криете своите прищевки и пристрастия от околните, но себе си няма да успеете да измамите. През това време може да се усили Вашата вътрешна потребност от любов, съчувствие, внимание. Признание, домашен уют и емоционална хармония към някого, а също (ако, разбира се, сте сериозно влюбени), за тясно интимен контакт с обекта на Вашата страст. Това е не лош момент за за изпълнение на конфеденциални поръчки или за тайни срещи.

Козирог

Ще се наложи да се помирите с факта, че далеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви предстои да имате работа с много хитри, влиятелни и силни съперници. Това ще бъде доста уморително, но по своему интересно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде своеобразно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в личния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни признания и романтични срещи. Изключително приятен сюрприз може да очаквате, ако сте дама –Козирог.

Водолей

Дошло е време да изясните отношенията си с човека, който в последно време не веднъж Ви е карал да преживявате и да се вълнувате. Да сложите точка на някои от проблемните въпроси не е лесно, защото прекрасно разбирате, че това би означавало да сложите точка и на вашите отношения. Но поне трябва да изкажете своите претенции… Нужна Ви е поддръжката от страна на близък човек, на когото няма да се налага да обяснявате, защо всичко ставащо е така сериозно и важно за Вас. Работата ще Ви помогне да се отвлечете и да забравите, но няма да постигнете кой-знае какви резултати. Мислите Ви ще са заети със съвсем други неща…

Риби

Спокойното протичане на Вашия живот сега може да бъде нарушено. Ще Ви попречи нещо съвсем неочаквано! Само че това събитие може да се окаже, че Ви е от полза, а и да Ви сближи с човек, който в момента е близо до Вас.

предишна статияПо-хладен ден с умерен вятър
следваща статияМарая Кери търси в мъжете качество, а не количество