зодиак

Овен

Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Днес ще привлечете нечие внимание и ще докоснете сърцето на този човек. И всичко това благодарение на звездите, които са настроени да Ви дарят с нежност и романтика. В резултат на това Вашата чувственост ще се прояви още по-силно. Освен това ще Ви се прииска да завържете дълъг и хубав разговор от сърце. Ако чувствате че трябва да кажете нещо, за да създадете или укрепите още повече възникналата между Вас близост, действайте смело. Днес е най-подходящото време за това.

Близнаци

Не е изключено временно охлаждане в отношенията между Вас и тези, които обичате, чак до пълно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на постоянен контакт, раздяла, заетост или неудовлетворително състояние на здравето. Изпълнението на родителските задължения ще изискват организираност , дисциплина и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите планове и цели, да орежете разходите си за развлечения, празници и подаръци. Ваше отдавнашно хоби може да Ви донесе много повече загуби, отколкото приходи. Има смисъл да отложите присъствието си на купон или любовна среща.

Рак

Днес Вашияt любим човек няма да се занимава с анализ на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто защото няма да му достигне време .Той просто ще иска да се направи това или онова, за да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в състояние да Ви помогне.

Лъв

В този ден трябва да се опасявате от всички представители на противоположния пол,отговарящи на Вашите изисквания за външна привлекателност като цяло, и красота – в частност. Те могат даже със самото си съществуване да Ви накарат да се замислите, до колко Вашата половинка се явява за Вас точния избор.

Дева

В продължение на много години сте развивали у себе си уникален талант: придобили сте способност да решавате всички въпроси в своя полза. Днес, благодарение на това умение ще Ви обърнат внимание хора, на които винаги сте искали да правите впечатление – в професионален или романтичен смисъл. Дайте си вид че не знаете че Ви наблюдават, и продължавайте да действате в свой дух. Наблюдателите Ви сами ще се обърнат към Вас, когато настъпи нужния момент и когато имате повече свободно време.

Везни

Постарайте се днес да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за осъществяване на личните Ви планове. В семейните отношения може да правите всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави грешки. Планирайте съвместен отдих, защото отдавна е трябвало да направите това. Внимателно проверете състоянието на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за ползване на кредит. Препоръката на звездите е, въобще да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има верочтност да получите скъп подарък.

Скорпион

Днес на Вашия любим човек ще му е неудобно, да се държи с Вас по някакъв определен начин, а на Вас ще Ви бъде непонятно, от къде се взима този негов срам, защото няма да изпитвате никакво неудобство от неговото поведение. Постарайте се, да му обясните това с подробности.

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голамо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог

Денят е подходящ, за да разширите своя кръг от познати. Може би вече е време да се представите на родителите на своя избраник? Обсъдете този въпрос. И ако решите, постарайте се да му направите много добро впечатление.

Водолей

Подходящ ден, за да се избавите от боклуците. Заслужава си да направите почистване не само на стените и шкафовете, но и ъгълчетата на собствената си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който отдавна е трябвало да свалите .

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

предишна статияСлънчев ден, преваляванията почти спират
следваща статияАктуална пътна обстановка