Начало Култура Дънди Крокодила се завръща в киното

Дънди Крокодила се завръща в киното

2740
През 80-те той беше една от най-големите австралийски звезди, заради огромния успех на комедията „Дънди Крокод

През 80-те той беше една от най-големите австралийски звезди, заради огромния успех на комедията „Дънди Крокодила“ и последвалото продължение. Ето че Пол Хоган се подготвя за своето голямо завръщане с филма „The Very Excellent Mr Dundee!“.

В него 78-годишният актьор ще играе… себе си. Предстои му да получи рицарско звание за своя принос към жанра на комедията и неговият мениджър го предупреждава да не прави никакви издънки до датата на церемонията. Но въпреки огромните му усилия, през следващите шест седмици репутацията и доброто име на Хоган са тотално съсипани.

Режисьор и продуцент на новата комедия ще е Дийн Мърфи, работил с актьора по филма „Charlie & Boots“. Снимките ще стартират през юли в Лос Анджелис и ще продължат във Ванкувър и в няколко места в Австралия.

Все още не са обявени други имена от актьорския състав. Хоган обаче сподели, че в новия филм ще участват много негови приятели и колеги, на чийто талант се възхищава. Очакваме да научим дали към него ще се присъедини и бившата му съпруга Линда Козловски, негова партньорка в емблематичния хит „Дънди Крокодила“.

предишна статияGoogle пуска „убиец“ на Viber и WhatsApp
следваща статия9 алкални храни, които ще пречистят организма